Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ön araştırmamı yaptım ama bulamadım. biliyosanız yardım lütfen: - Firefox'ta bookmarkları uzamış listenin dikey şekilde aşağı açılabilmesi gibi navigation bar'ın sağına eklemek istiyorum. Yani kısaca dikey bir bookmark menüsü. - Thunderbird'in recommeded add-on'ları filan karıştırdım bulamadım. Şu thunderbird kapalı olsa da her 5-10 dakikada bir email kontrol eden cinsten sağlam bi yazılım var mı? - Thunderbird için posta süzgeci yaptım çalışmadı. Hata yaptığı mı sanmıyorum. Benzer sorun yaşayan varsa sölesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Neden Thunderbird'ü kapatıp başka programla mail konrtol etmek istiyosun? Thunderbird görünmesin diyosdan görev çubuğundan gizleyip, tarihin olduğu yere küçük dimge koyan eklentiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tmm olur çok iyi.. nerde o eklenti, adı ne? bi de aklıma geldi şimdi bi sorunum daha var. Her seferinde karakter kodlamayı windows-1254 yapmam gerekebiliyor. Hafızada tutmuyo alet fitil oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Minimize to Tray addon for Thunderbird FireFox bookmark konusundada ben dizin oluşturuyorum belli konularda. O dizinlerin içinde topluyorum ilgili bookmarkları. Kullanımı daha rahat oluyo vede fazla yer kaplamıyo [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 10:38 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Thunderbirdde otomatik cevap hedesi yok mu veya add on falan bu iş için? 10 -20 haziran tarihleri arasında yokum diycek mesela gelen bütün maillere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar