Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ön araştırmamı yaptım ama bulamadım. biliyosanız yardım lütfen: - Firefox'ta bookmarkları uzamış listenin dikey şekilde aşağı açılabilmesi gibi navigation bar'ın sağına eklemek istiyorum. Yani kısaca dikey bir bookmark menüsü. - Thunderbird'in recommeded add-on'ları filan karıştırdım bulamadım. Şu thunderbird kapalı olsa da her 5-10 dakikada bir email kontrol eden cinsten sağlam bi yazılım var mı? - Thunderbird için posta süzgeci yaptım çalışmadı. Hata yaptığı mı sanmıyorum. Benzer sorun yaşayan varsa sölesin lütfen.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Neden Thunderbird'ü kapatıp başka programla mail konrtol etmek istiyosun? Thunderbird görünmesin diyosdan görev çubuğundan gizleyip, tarihin olduğu yere küçük dimge koyan eklentiler var.
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tmm olur çok iyi.. nerde o eklenti, adı ne? bi de aklıma geldi şimdi bi sorunum daha var. Her seferinde karakter kodlamayı windows-1254 yapmam gerekebiliyor. Hafızada tutmuyo alet fitil oldum..
Stream Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Minimize to Tray addon for Thunderbird FireFox bookmark konusundada ben dizin oluşturuyorum belli konularda. O dizinlerin içinde topluyorum ilgili bookmarkları. Kullanımı daha rahat oluyo vede fazla yer kaplamıyo [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 10:38 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ]
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Thunderbirdde otomatik cevap hedesi yok mu veya add on falan bu iş için? 10 -20 haziran tarihleri arasında yokum diycek mesela gelen bütün maillere.
Öne çıkan mesajlar