Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harddiskten direk HD yayın

Cinruhi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bilmiyorum saçmalıyo muyum ya da çok mu hayal kuruyorum ama HD ready lcd bi televizyona direk bağlamak için memory'li bi cihaz var midir acaba? Ya mesela hd dvd gibi cihaz düşünün ama ben bilgisayardan dosya atabilecem ve o da tv'de çalıştırıcak.. dvd'ye yazdırmak yerine sabit diske yazdırıcam, ordan okuyacak.
Sosyal ağlarda paylaş

VGA in varsa televizyonunda direk VGA ile bağlarsın
hdmi giriş varsa da bağlarsın ?

yani benim plasma'da ikisi de var bağlıyorum çatır çutur izliyorum

edit: dediğinin HD olmayanı var Smartmedia markası sanırım, normal harddisklerden 70-80 ytl pahalıydı

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 01:43 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.airlinktek.com/english/product.php?prod=mg350hd

http://www.airlinktek.com/english/product.php?prod=mg350shd

bu iki alet dediklerini yapıyor + wifi ile dosya atıyorsun aletin içine ama Türkiye'de ne yazık ki satılmıyor =)

edit: ebayde 220$

ebay

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 01:59 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Apple TV var bu özellige über birşekilde sahip olan.
Elbette en büyük özelligi kablosuz olması.
Wireless modem ağınız varsa, ağda bulunan 6 bilgisayara kadar arşivlerini görüntüleyebilirsiniz.
Arşivden seçtiğiniz herhangi birşeyi sadece ilk açılış esnasında 2 saniye ön veri alması için bekletiyor.
Sonrasında hiç bir saniye aksatmadan veriyi size televizyonda görüntülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

apple tv über değil abi...
populist olmaya gerek yok..

Question: Does Apple TV support 1080i HD?

No. Apple TV can output 1080i HD video but it only supports 720p at 24 frames per second.

24 frames per second da komik yani...
apple tv sadece ismi ve dizaynı ile satar...

Video formats supported

H.264 and protected H.264 (from iTunes Store): Up to 5 Mbps, Progressive Main Profile (CAVLC) with AAC-LC audio up to 160 Kbps (maximum resolution: 1280 by 720 pixels at 24 fps, 960 by 540 pixels at 30 fps)
iTunes Store purchased video: 320 by 240 pixels or 640 by 480 pixels
MPEG-4: Up to 3 Mbps, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps (maximum resolution: 720 by 432 pixels at 30 fps)

buna hiç değinmiyorum bile...

ps: sati$lari hic de iyi gitmiyormu$, projeden elde edilen gelir apple markasinin ali$ik olmadigi kadar du$ukmu$.

ps2: arkadaşımda var, rakipleri yanında 0... hani salonumda güzel diyorsan al sadece =)

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 04:48 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...