Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi bakalım bi laf ettim..

Felix

Öne çıkan mesajlar

+1 dasaa

çok ciddiyim, adam cuk diye oturtmuş lafı. ego tatmini tamamen, ben de geçtim o yoldan. hoş değil, hoş da bitmiyor. kız düzelmiyor bu arada, ha yok uğraşırım düzeltirim de olmuyor. aradan biraz zaman geçsin, napıyorum lan ben diyeceksin. tüm hayatını kısıtlayacak, en ufak birşeye trip atıp senin ondan özür dilemeni bekleyecek (suçlu bile olsa), asla hatasını kabul etmeyecek fln. umarım böyle değildir de, izlenimlerim senin de bu yolda olduğunu gösteriyor. hoş değil, çözümü yok. kızın sana kul köle olması lazım bunları çözmek için bu saatten sonra. ne diyim, kalbin kırılmaz inşallah. ama ilişkini ayakta tutacaksın diye kendi gençliğini, hayatını tüketme.
Sosyal ağlarda paylaş

"gider yapmak" lafını bi arkadaşım çok kullanıyo ordan ağzıma dolandı, ama ankaralıyım evet :)

@Dragonmax, başkası yoktu,inanmadı,şüphelenmiyorum artık ben.. mutlu olmak için görmüyorum işitmiyorum artık.. kurcalamamaya çalışıyorum olayları..

dizginleri verdim dogru.. bakalım ileride neler gorucez..

previously on felix diye başlıcam artık sdfkhgfs
Sosyal ağlarda paylaş

Evet.. ayrıldık.. zaman tanıma görünümlü ayrılığa motivasyon modundayız..
Hala seviyorum.. Hala köpeği olurum.. Yine acı çekmeye devam ederim.. Yine ölürüm..
Ama siz siz olun köpeği olmayın kimsenin.. Tamamen yanlış bişey.. Hala gözüm kör hala inanıyorum ama yanlış yaptıgımın yanlıs yolda oldugumun (yine) farkındayım..

Can Yücel'in diye yazan ama bazen O'nun olmadığını söyleyen insanlar da olmuş sa da aşağıdaki bikaç dizeyle hayatıma devam ediyorum..

Rica ediyorum okuyun.. ve mutlu kalın..

Bağlanmayacaksın bir eye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir eyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir eyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir eye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...
Sosyal ağlarda paylaş

buarada anlatmadıgım eyler de var simdi farkettim.. bu ayrılıgın sebebi cok falza beraber olmamız.. onu sıkmam.. onu kafeste gibi hissettirmem.. vs gibi sebebpler...

neyse igrenc bi insanım.. salagim, gerizekalıyım resmen..

aklınızıa mantiginizi mukahaye olun lutfen.. olmazsanız sonradan farkına varırsanız beni hatırlayın, bi sonraki sefer mukahaye olun :)
Sosyal ağlarda paylaş

aşığım diyen taraf ezilmeye, kullanılmaya, ego tatminine vs mahkumdur.

O muhabbet olduğu zaman sert çıkıp üste çıkmalıydın hatta rest çekmeliydin hem suçlu hem güçlü olmak matematiksel olarak %100 = aşkım tamam özür dilerim :((((((((((((((((( ühühü diyerek ayağına kapanan bir kızdır. Bu çok net bir kuraldır. İlişkide denge önemlidir ama çoğunlukla senin elinde olmalıdır. Bi taraf aşıksa diğer taraf tırttır [%99,9 : romeo & juliet bile zamanları olsa buna dahil olurdu da neyse.. ] ben böyle hayatın ........ .

Bundan sonra çocuğunu da kessen kafayı da yesen takla da atsan kıza yavşak yavşak davranma kes muhabbeti ara soğuyunca tekrar denersin adam gibi yakaşırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi onu Çok seviyosun orasını kesinlikle anladık ama o seni ne kadar seviyodu... gelsin su postu okusun istersen ...
Hala geri gelmiyosa da yapacak bişeyin yok :S
Ama hayat herzman devam eder :) Sen elidnen geleni yap da sonradan sunu da yapsaydım diyip hayıflanma :D Mutlu sekilde yasa işte artık ne diyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...