Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 abi seçilip naapcan işin mi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 okulu bilmiyorum da sınıf başkanligi kiyak iş. defter olayını yardımcı yapiyor. böyle ara ara konuşmalar yapiliyor dersten kayniosun falan zevkli yani. hiç aday olmamama ragmen paso beni seçiolardi ona da uyuz olmuyo deildim ama neyse. [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 15:18 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bence de geyik sloganlara yönel. batuhan, aranızdan biri... o_O artık haftasonları okul, haftaiçi tatil olacak ! herkese 40 okul puanı verilecek ! artık öğle yemekleri müdürden ! gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yiyiyosa verme! (oy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Batuhanla yola dewam yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar