paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Selam, GTI GSI M3 S3 RS4 E55 AMG GT WRC WRX Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 araya model isimleri karıştırmayalım huop :) RC de fena deil, GT'den kralı yok ama. hehe
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Selam, Onlar model ismi değil aslında. Spor modellerin normallerden nasıl ayrıldığını göstermek için yazıldılar. Ben mi modellerine isim ver dedim Opel'e :) Neyse ki Signum denen uzatılmış şey çıktı da model isimlerindeki gelenek bitti :P Şu tarz bir model sıralaması daha iyi olmaz mıydı? Astra Astra GS Astra GSI Astra GT Saygılar.
Dela Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: abi ne alaka ya wtcc seat la normal bildiğimiz seat aynı mı? açıkcası 5 para etmez bi araba seat leon en azından arabayı kullanmadan etmeden yorum yapmayalım hersey dış görünüşle 240hp le bitseydi ooo lol ben kullaniyorum, ustune gelecek 138 beygirlik bir takviye ve daha sportif dis aksama da hayir demezdim. + cupra videolarini izlemeni tavsiye ediyorum youtubeda.
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 @para, sana GTC verelim o zaman Astra :) Leon'un da daha sportif dış aksamı olduğunu söylemek biraz iyimserlik olur bence. Kıytırıktan -gerçekten kötü- bir tampon dışında arabada pek bir değişiklik yok. O tampon arabaya sportif bir hava katamıyor benim gözümde.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Selam, Onlar model ismi değil aslında. Spor modellerin normallerden nasıl ayrıldığını göstermek için yazıldılar. Ben mi modellerine isim ver dedim Opel'e :) Neyse ki Signum denen uzatılmış şey çıktı da model isimlerindeki gelenek bitti :P Şu tarz bir model sıralaması daha iyi olmaz mıydı? Astra Astra GS Astra GSI Astra GT Saygılar. Öyle de, M3 yerine M, RS4 yerine RS diyebilirdin ama di mi? :P Bi de astra GT zor ve fazla iddialı bi isim ya. GT seviyesindeki arabalar hayvani oluyo astraya göre. (BMW 6 serisi falan) Signum'a gelince, o araba sıra dışı zaten, ismi de bilerek öyle yapmışlar gibi geliyo bana. İsim geleneğini pek bozacaklarını sanmam bu şekilde.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Selam, GTC güzel bak. GT ruhuna gönderme yaparken C ile de compact kelimesini arkadan gösteriveriyor. Haklısın GT biraz "fazla" kaçar :D Saygılar.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 o zaman sana birde s3 yada r32 kullanmanı tavsiye ederim.. tabi en iyisi her zaman o güne kadar bindiğin en iyi arabadır arabanı güle güle kullan yanlış anlama demek istediğim aynı klasmanda leon dan cok daha ustun arabaların olmasıydı.. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 01:15 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bu arada en güzel leon beyaz leon. Bugün sokakta vardı da bitane siyahtan bile daha güzel görünüyordu :) Arabanın dışına gösterdikleri özenin birazını da ön konsoluna gösterselerdi ya...
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 tamam tartışmayın :P yaptım ödevi çoktan said: kingpin üye § 09 Ekim 2007, Salı - 22:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bu nasıl ödev abi ahah, kaporta ustası falan mı verdi :p yok.pazar araştırması gibi bişey
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Selam, Seat'ın konsol kalitesi gerçekten pek parlak değil. Azcık yumuşak plastiğe yol verilmeli. Saygılar.
Dela Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 seker beyazi muhtesem bi renk bu arada, ozellikle cupra tamponuyla super. bu arada ferrarilerin de teybi yok =(
Öne çıkan mesajlar