Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seat leon cupra(ödev)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Onlar model ismi değil aslında. Spor modellerin normallerden nasıl ayrıldığını göstermek için yazıldılar. Ben mi modellerine isim ver dedim Opel'e :)

Neyse ki Signum denen uzatılmış şey çıktı da model isimlerindeki gelenek bitti :P

Şu tarz bir model sıralaması daha iyi olmaz mıydı?
Astra
Astra GS
Astra GSI
Astra GT

Saygılar.
Mesaj tarihi:
said:
abi ne alaka ya wtcc seat la normal bildiğimiz seat aynı mı?

açıkcası 5 para etmez bi araba seat leon
en azından arabayı kullanmadan etmeden yorum yapmayalım
hersey dış görünüşle 240hp le bitseydi
ooo

lol ben kullaniyorum, ustune gelecek 138 beygirlik bir takviye ve daha sportif dis aksama da hayir demezdim. + cupra videolarini izlemeni tavsiye ediyorum youtubeda.
Mesaj tarihi:
@para, sana GTC verelim o zaman Astra :)

Leon'un da daha sportif dış aksamı olduğunu söylemek biraz iyimserlik olur bence. Kıytırıktan -gerçekten kötü- bir tampon dışında arabada pek bir değişiklik yok. O tampon arabaya sportif bir hava katamıyor benim gözümde.
Mesaj tarihi:
said:
Selam,

Onlar model ismi değil aslında. Spor modellerin normallerden nasıl ayrıldığını göstermek için yazıldılar. Ben mi modellerine isim ver dedim Opel'e :)

Neyse ki Signum denen uzatılmış şey çıktı da model isimlerindeki gelenek bitti :P

Şu tarz bir model sıralaması daha iyi olmaz mıydı?
Astra
Astra GS
Astra GSI
Astra GT

Saygılar.

Öyle de, M3 yerine M, RS4 yerine RS diyebilirdin ama di mi? :P
Bi de astra GT zor ve fazla iddialı bi isim ya. GT seviyesindeki arabalar hayvani oluyo astraya göre. (BMW 6 serisi falan) Signum'a gelince, o araba sıra dışı zaten, ismi de bilerek öyle yapmışlar gibi geliyo bana. İsim geleneğini pek bozacaklarını sanmam bu şekilde.
Mesaj tarihi:
o zaman sana birde s3 yada r32 kullanmanı tavsiye ederim..
tabi en iyisi her zaman o güne kadar bindiğin en iyi arabadır
arabanı güle güle kullan yanlış anlama demek istediğim aynı klasmanda leon dan cok daha ustun arabaların olmasıydı..

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 01:15 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu arada en güzel leon beyaz leon.
Bugün sokakta vardı da bitane siyahtan bile daha güzel görünüyordu :)

Arabanın dışına gösterdikleri özenin birazını da ön konsoluna gösterselerdi ya...
Mesaj tarihi:
tamam tartışmayın :P yaptım ödevi çoktan

said:
kingpin
üye § 09 Ekim 2007, Salı - 22:58 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bu nasıl ödev abi ahah, kaporta ustası falan mı verdi :p

yok.pazar araştırması gibi bişey
  • Yeni Oluştur...