Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 alienware üstüne tanımam :) biraz pahalı olabilir tabi Alienware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ben 2 senedir laptop oyuncusuyum, açıkçası başka birşey hayatta almam şimdi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bloodless said: dell vostro 1000 kullanıyorum. pes 2008 çalıştırıyor sorunsuz oda yetio zaten bana fiyatıda makul. ucuz bişi alacaksan aklında bulunsun hani. dell iyi dell güzel çalıştırması bi yana malzeme kalitesi önemli oyunda. Dell'lerde böyle bi olay yok pek, özellikle klavyesi dağılmaya meğilli. Yalnız, çoğu markada olduğu gibi çok üst model bi dell alınırsa, böyle bi problem olmayabilir. ha bi de fujitsu siemensler var ki donanımı iyi görünse de çok ciddi malzeme problemleri olabiliyor. (kasa çatlaması, ekran lambası bozulması vs. gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Öncelikle hayırlı olsun. Gerçi konunun üzerinden bayağı bi geçmiş zaman olarak ama yine de bir iki tavsiyede bulunayım. Bence sizin aldığınız dell şu anki şartlara göre doğru bir seçim değil. 8600GT sinden başka avantajı olmayan bir bilgisayar Teknosa da yaklaşık 1800 dolara satılmakta. 8600GS'li Acer 5920G (T7500, 2 GB RAM, 160 GB HDD vb.vb.) ise çoğu yerde günlük indirimlerle 1300 YTL KDV DAHİL e kadar inebiliyor. Ayrıca kullanımda sonuçlar çok iyi, 8600 GT den çok aşağı kalır yanı yok. Bir de şu oyun laptopu konusuna gelmek lazım, laptop oyun oynanmak için üretilmez bi kere orası kesin. Tek tuşunun arızalanması bile ciddi masraflara yol açarken oyun oynamak biraz riskli oluyor tabii. Isınma sorunu vb. de cabası. He ben de oyun oynamayı severim, o yüzden özellikleri iyi bi laptop aldım ve oynuyorum, orası ayrı tabii :) Ama PS3 + LCD ve ufak 13 inç 2 kilo civarında bi laptopu tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 toshiba a-200 var çatır çatır oynuyorum valla hiç acımam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar