Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Zenci R&Bsinin en iyilerini alayim hadi bakalim, cekicem hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 başlığı görünce farklı şeyler geldi aklıma, dedim penth değişmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Rihanna - Please don't stop the music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ahaha başlık mükemmel ^^ valla ben bilmyiorum bu konuyu ama patide bilenler bulursun. bi bak bakalım :d not: patiye bi adult bölümü lazım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=39363&cat=150&dt=2007/10/08 Dostum geç kaldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ciciciicici yunit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ya valla dalgasina acmadim, evet rihanna gibi boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Penth konuyla alakasız lakin mutlaka sormam lazım, Sen elan realms daki penthesilea mısın,QW lik yapan? Edik: Hani 2000 yılından kalan nickin,UO karakterinin adı vs? [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 15:43 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Evet evet, benim. Hatta simdi hatirladim ozel mesaji kusura bakma unutmusum cevap vermeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Vay anasını bea.Dpiyale diye biri ekledi senin msn ini,kabul eder misin? Zamanında CDOYUN dergisine mail atmıştın,ordan biliyorum adresini o sayı hala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 dostum o şarkıların adı feat. zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 50 cent - Disco Inferno 50 cent feat Eminem - Patiently Waiting 50 cent feat Eminem - Peep Show Timbaland - The way i are Pussycat dolls feat timbaland - wait a minute P. Diddy feat Keisha Cole - Last Night Kanye West - Harder better faster stronger P. diddy - N.O.T.O.R.U.I.S Rihanna - Shut up and drive Rihanna - Umbrella Xzibit - Hey Now 50 cent - just a lil bit fat joe - lean back lil john - get low fln fln bunlar aklima geldi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ilke merhaba dostum, neden bana gelmeyip forumlara konu aciyorsun bu bir. ikincisi, chamillionaire ve kanye west cok iyi mainstream rapciler. ama bence en guzeli turkce underground rap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sagopa kajmer kolera ikilisinden soğuk küveti dinle dostum dünya zenci müziği literatüründe önemli yere sahip bir çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 a.k.a. osman 1 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Boys anılar var zenci miydi lan onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kırma onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 zenci lazımsa atla gel ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Seversen eğer gospel'da tavsiye ederim baya bi.Zenci r&b soul groove ötesi diyebilirim. Erykah Badu kimse dememiş hayret :) soul r&b'nin annesi kadın resmen.. Sonra Fourplay var biraz daha sakin müzik. Gospel olarak Fred Hammond & Radical For Christ mükemmeldir..İsmini cismini ve ne için müzik yaptığını sallamam dinlerim groove'u keyif alırım diyosan tam olarak tavsiye edebileceğim şey.Aynı şekilde Israel & New Breed var.Real albümü çok güzeldir. Daha sonra Beyonce var,Jill Scott var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yenilerden yazayım ben de: nicole scherzinger feat t.i - whatever you like 50 cent, timberland, justin - ayo technology fort minor (alakası yok ama olsun çok hoşma gidio b şarkı) - where'd you go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 damien marley abi. reggae& r&b karışık böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar