oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ya dayımın sorunlu bir internet bağlantısı var, kafasına göre sayfaları açıyor, kafasına göre sunucu gec cvp verdi diyor.. bağlantıyı onar dediğimde dns önbelleği temizlenemiyor. komut satırından yapayım dedim, orda da işlem yapılamadı diyor. nedeni ne olabilir? interneti bi bilgisayar, bir de notebook kullanmakta.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hmm çözüm getirir mi bilmiyorum ama şunları denemenin zararı olmaz gibi geldi: start > cmd "arp -a" ile address resolution protocol ü listeleyebilirsin. "arp -d" ile de cache'i silebilirsin. "nbtstat -R" (büyük R) ile ile name resolution cache'i silersin. sonra "ipconfig /flushdns" olayı aynı zaten..
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 teşekkürler... arp -d yazdıgımda herhanbi mesaj cıkmadı? çıkması gerek mi?
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 "ipconfig /flushdns" olmuyo mu yani ? [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 12:42 tarihinde, dEaThMooN tarafından güncellenmiştir ]
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 DNS clientin calismiyo gibi gozukuyo. baslat calistir -> services.msc yaz orada dns client calisiyomu ona bak calismiyosa calistir, ayrica iki kere tikla otomatik calisma moduna getir, her ihtimale karsi bir windows klasigi olarak yeniden baslat bilgisayari, sonra tekrar ayni adimlari yap, calisiyo gozukuyosa, ondan sonra hayatina hic bisi olmamis gibi devam et..
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 manuel ayarlıymış, otomatik yaptım bakalım nolacak.. saolun
Öne çıkan mesajlar