zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Merhaba arkadaşlar. Yavru kedi hediye etmeyi düşünüyorum kız arkadaşıma. Nerde ve Ne çeşit bir kedi almamı tavsiye dersiniz? para ile kedi köpek yada hayvan satın almanın yanlış olucağını düşünüyorum fakat çarem olmazsa para da ödeyebilirim sorun olmaz. Yavru kedi arayışı içersindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum. Ortalama 1 ila 2 hafta arasında sonuca ulaşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Tut sokaktan götür. Sokakta buldum ben kedimi çok seviyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 izmirdemisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 dolu var bizim burda hemen istersen getirebilirim tek yavru zaten buda annesinin dibinden ayrılmıyor siyah beyaz çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yavruları analarından ayırmayın gurbanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 İstanbuldaysanız eğer, bakırköyden sirkeciye kadar uzanan sahil yolunda, o kayalıkların arasında abartmıyorum 500 tane sayarsınız heralde. 10 metrede bir bir yuva var, her yuvada 2-5 arası yavru. Daha yeni doğmuş parmak kadar olanlarını bile gördüm, acaip populasyon var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 istanbuldayım. yavru kedi arıyorum. yardım pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 aga om attim, ama burayada yazayim, ben de yeni topic actim, yavru kedi veriyorum :D, Istanbul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar