Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

On tarafta plaka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fiorano su olan adamın pek derdi olmaz

adam hakan bilal kutlualp yani.ayrıca o arabaya zaten takılmaz

resmi olarak öyle bir kural olsaydı.yani öne takmama olayı olsaydı eminim türk milleti olarak ztn öne plaka takmazdık :)
Mesaj tarihi:
@matama, arkadaşlarında dediği gibi çift taraflı bant kullanabilirsin. Benim plakada çift taraflı bantla tampona yapışık. İyi bir çift taraflı bantla (mesela 3M) Sağlam olacağına dair garanti verebilirim.

Keşke öyle bi zorunluluk olmasa ben bile Astradan çıkartır plakasız gezerim sevimsiz duruyor ön plaka bende sevmiyorum.
Mesaj tarihi:
Selam,

Amerika'da aracın önüne plaka takma zorunluluğu yok. Bunu bir çok spor otomobillerinin tasarımında görebiliyoruz.

Bunu en iyi o tarz araçları satan galeriler bilebilir bence. Sonuçta kanunda yeri varsa ama araç buna izin vermiyorsa -ki o resimdeki Ferrari kesinlikle izin vermez bir tavırda- ortada abes bir durum var demektir. Herhangi bir trafik şubesine giderek, 3-5 kuruş 'soru sorma maliyeti' üstlenerek soruna yetkili ağızdan cevap alabilirsin bence. Yollarda dolanan trafik polisleri cahil oldukları ve embesil seviyesinde algı taşıdıkları için -daha iyi birşey olsalar merkezde görevleri olurdu değil mi?!?- sorulara yanlış ve/veya eksik cevap vereceklerdir.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
bilal kutlualp in arabasi o :)

8 tane oluyor bu ay sonu toplam

f599 fiorana :)

su an siparis ederseniz anca 2008 yazinin sonuna dogru veriyorlar

440 bin euro civari fiyati

turkiyede 3 uncu alan arabayida en cok ortalikta suren o oldugundan millet biliyor :)

tek problemi araba cirkin ama inanilmaz bir performansi var
Mesaj tarihi:
ferrari'nin en kotu arabasi olabilir bu arada cidden o. 60. yil icin telefon ureten bi firma oldu koskoca ferrari lanet olasi ceosu yuzunden.
Mesaj tarihi:
ya design kotu ama o kadar cok iyi bir performansi var ki arabanin

bir suren bir daha baska arabaya bakamiyor

amerikada satis fiyatinin uzerine 150 bin dolar vererek anca alabiliyorsunuz
  • Yeni Oluştur...