Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bi arkadaşım sistem ayarları ile oynarken bi cd'den windows kurtarma konsolu mu oyle bişey yükledi.bilgisayar acıldıktan sonra(masa üstüne falan gelmeden) windows kurtarma konsolu,normal windows falan oyle sacma sapan yazılar var.normal windowsu(yazan yazıyı tam hatırlayamadım)3 saniye içnde secmessen restart atıyor. o konsol olayını nasıl kaldırabilirm.arkadaş kaldırırz demişit unuttu giderken:/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hö:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 nasıl başlık açılması gerektiğini ögrenirsen "hö" demek zorunda kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 başlatırken cd içinde oluyor olmasın? dediğinden birşey anlayamadım o yüzden verebileceğim en iyi cevap bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 My computer sağ tık > properties > advanced > startup and recovery > settings e bi gir. Orda belki ayarı vardır, neden bahsettiğini ben de tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 axedice dnedim bişey ordan ekranda cıkan yazılar ordada çıktı.orda tıkladığım şeyi seçeneklerde tıkladım.olur inşallah. toggie ok dikkat ederim bidahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 çalıştır msconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 msconfig ten boot.ini kısmına gir, orda safe boot var, orası tiklenmiş sanırım ve yanında olan DSREPAIR da tiklenmiş.. eğer öyleyse safeboot tikini kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 oncelikle başlangıçtaki ekran değişmedi.sadece normal windowsu seçiyodum yukarı ok tuşuna basıp artık gerek kalmıycak direk üstünde duruyo entera basıyorum ama hala 3 saniye kuralı var. bu arada boot olayına baktım safe bootun yanında tick yok zaten ama üstündeki alanda bişey dikkatimi çekti o ekranda yazan yazılardan biri orda yazıyo.oraları pekj kurcalamak istemiyorum sakat oralar.spo tık pls. [spo]][URL=http://imageshack.us] [/url][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 EASY UO AÇIK OHA BAN PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 pati uo değil o ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yok mu burdan sonraki aşamayı bilen :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 multi(0) bla bla yazan yerin aşağısını sil, restart at. edit: ayrıca o timeout yazan yer de işletim sistemlerinin gösterilme süresi. onu 10 yaparsan, 10 sn beklemesi lazım o bahsettiğin 3 sn yerine. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 başlat > çalıştır > C:/boot.ini önce dosya > farklı kaydet ile bir yedeğini al. daha sonra tekrar başlat > çalıştır > C:/boot.ini alttaki iki satırı sil ve kaydet. (c:/) ile başlayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 of Allah razı olsn ya.bi sorun daha var pek önemli değil aslında ama bilgisayar açılıyo sonra parola ve kullanıcı adı soruyo bende parola falan yok enter'a basıp gçeiyorum.onu nasıl kapatabilirm.kullanıcı adında falan yok yani.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 çarpıya bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bastım bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 control panelden kullanıcı hesaplarına giriyosun, orda eğer varsa .net kullanıcısını siliyosun, sonra eğer açıksa guest hesabını kapatıyosun. daha sonra da, orda change the way user log in var(türkçesini yazamadım :D ) oraya gir, orda iki yeri de tikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar