Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

help

Killer

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaşım sistem ayarları ile oynarken bi cd'den windows kurtarma konsolu mu oyle bişey yükledi.bilgisayar acıldıktan sonra(masa üstüne falan gelmeden) windows kurtarma konsolu,normal windows falan oyle sacma sapan yazılar var.normal windowsu(yazan yazıyı tam hatırlayamadım)3 saniye içnde secmessen restart atıyor.

o konsol olayını nasıl kaldırabilirm.arkadaş kaldırırz demişit unuttu giderken:/?
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle başlangıçtaki ekran değişmedi.sadece normal windowsu seçiyodum yukarı ok tuşuna basıp artık gerek kalmıycak direk üstünde duruyo entera basıyorum ama hala 3 saniye kuralı var.

bu arada boot olayına baktım safe bootun yanında tick yok zaten ama üstündeki alanda bişey dikkatimi çekti o ekranda yazan yazılardan biri orda yazıyo.oraları pekj kurcalamak istemiyorum sakat oralar.spo tık pls.

[spo]][URL=http://imageshack.us]
[/url][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

multi(0) bla bla yazan yerin aşağısını sil, restart at.

edit: ayrıca o timeout yazan yer de işletim sistemlerinin gösterilme süresi. onu 10 yaparsan, 10 sn beklemesi lazım o bahsettiğin 3 sn yerine.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

control panelden kullanıcı hesaplarına giriyosun, orda eğer varsa .net kullanıcısını siliyosun, sonra eğer açıksa guest hesabını kapatıyosun. daha sonra da, orda change the way user log in var(türkçesini yazamadım :D ) oraya gir, orda iki yeri de tikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...