Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blind Guardian uzun kollu sweet shirt'ü ariorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blind Guardian uzun kollu sweet shirt'ü ariorum!yurt dışından alanlar!beden M az kullanılmış olması önemli ilgilenenler bana özel mesaj atsınlar...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
upppp![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
Her hakkı saklıdır bulanın olsun...
[b]

Mesaj tarihi:
silth yanniş okuon bak adam "uzun kollu sweet shirt " istemiş hem de "blind guardian"lısından ......

hani etinin reklamindaki araba var ya , bunu da ülker üretti .
blind guardianlisi , limb bizkitlisi , papa roach lisi bide büyüklere metallica ve iron maidenlisi var ...

ben denedim papa roachlisinin tadi kötü olmuş .. beğenmedim .. diğerleri güzel .. ha bide metallicalisinin yenileri yumuşak olmuş biraz limb bizkit lilere benzemiş ...

neyse oyle işte... sizde bolbol sweeet shirt yiyin yedirin ... hadi garii ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
  • Yeni Oluştur...