Natural Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Blind Guardian uzun kollu sweet shirt'ü ariorum!yurt dışından alanlar!beden M az kullanılmış olması önemli ilgilenenler bana özel mesaj atsınlar...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 upppp![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ezhua bunun da ikinci eli olmaz ki ist da git akmara ank da da hayri ye rock station'a falan bak bulursun[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 çok mu tatlı bi shirt arıyosun :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Doggy Efendie pm at :p (Hellhound a)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 silth yanniş okuon bak adam "uzun kollu sweet shirt " istemiş hem de "blind guardian"lısından ...... hani etinin reklamindaki araba var ya , bunu da ülker üretti . blind guardianlisi , limb bizkitlisi , papa roach lisi bide büyüklere metallica ve iron maidenlisi var ... ben denedim papa roachlisinin tadi kötü olmuş .. beğenmedim .. diğerleri güzel .. ha bide metallicalisinin yenileri yumuşak olmuş biraz limb bizkit lilere benzemiş ... neyse oyle işte... sizde bolbol sweeet shirt yiyin yedirin ... hadi garii ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ULEN HADİ LEM DAĞILIIIN LEN BİTTİ EYLENCE SİEEEE![hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar