Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Cafede çalışan bir arkadaşdan öğrenmiştim(aslında tüm yemekleri ondan öğreniyorum) Malzemeler. -Dondurma(İstediğiniz türden olsun ama yoğun olsun. Misal vanilyalı gibi yada balbadem :P, pek kullanılmaz bu vanilya standarttır) -İstediğiniz meyve -Süt -Mix yapmak için işte blender olsun yeter =) Blender'ın içine yarım litre sütü dökün ama tam yağlı olsun(neden bilmiom öyle yapıyorum bende, kulağıma öyle geldi). İstediğiniz meyveyi seçin kabuğunu soyun dilimlere bölüp blenderin içine sallayın. Şimdi geldik dondurma bölümüne. Gidin bi dondurmacıya bana 350-400 gram vanilya doldur abi diyin doldursun sonrada eve gelin. Atın o dondurmaları mixere(blendera yada farketmez). Basın düğmesine karıştırsın. 10 15 sn sürsün mixleme işlemi sonra dökün bardaklara için valla(şuan içiyorum hatta, gidip bi bardak daha alcam ^^) not: kertenkele istedi kodum(iyiki hatırlattı bayadır içmiyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bence bu tür topiclerin iftardan sonra çaılması gerekir. insanın canı çekiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Tmm şimdi editliyip siliyorum top patladımı tekrar koyarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kaşıklan falan çırpılmaz mı bu. Öğrenci evinde biledır mikşer olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bilekte kuvvet var diyorsan 3-4 dakka çevirirsin :D + olarak gidin bi blender alın 30 ytl'ye var daha ucuzada var. Biz aldık mutluyuz [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 17:24 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bi de buna buz da konması lazım bence?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kelis'i çağırıyorum ben.. hem daha iyi milkshake yapıyor and there like, its better than yours, damn right its better than yours, i can teach you, but i have to charge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 masteis sağol milkshake de güzel ama smoothie farklı bir şey ya =) light yoğurtla yapılıyor mesela yemeksepetinden söylediğim bir smoothie: Strawberry Delight: Çilek, %1 yağlı süt, yağsız frozen yoğurt, meyve şekeri / tatlandırıcı [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 18:03 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 buz atılmıo milkshake e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 abiii sıcak olmaz mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 sıcak milkshake mi olur ya... pardon bu arada buz vardı unutmuşum(hazırlarken kendime atmadım diye yazarkende buz yok diye hatırlamışım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya mesela carte dor kullansak zaten kıvamı çok yavşak olduğundan yarım kilo süte yine de htiyaç olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yarım kilo süt :P valla genede 1 2 bardak süt koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 fark ettim kilo yazdığımı da kasamadım deiştirmeye eheh malzemeleri aldım yapıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 şu an içiorum muzlu milkshake..müthiş oldu eyv=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ne demek efenim, +repleriniz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bilendır ı almak sorun değil de. Kim alcak herkes tembel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 eheh valla biz tarifleri aldıktan 1 ay sonra blendera kavuştuk(onuda başkası evinden alarak getirdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Neüse salı günü evime dönüyorum. Vakit bulursam denerim =) elcezine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 çikolotalı muzlu yaptım bugün de..bu da müthiş oldu ehuhe..yanlız böyle bi kalori yok yani haberiniz olsun..100 tur atsanız futbol sahasında gitmez kalorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 gece gece (sabah sabah) evde dondurma yokken böyle konuları görmemek lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öyle yapıcağıma gidip milkshake alsam daha az paraki? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar