Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Kayseri | Saat 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer bu else ben futbolu izlemeyei bırakıcam

edit: afferin madcat süper yorum yapmışın..hey allahım ya..

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 20:44 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lincoln u 5 kişi aralarına alıp sırayla dayak atıcaklardı

golde hata servetin.ofsayt ı bozdu

onun harici lincoln kötü

ve biran once HAKAN ŞÜKÜR çıksın oyundan.deli etti ya

nonda yı istiyoruz
Mesaj tarihi:
Hakem tam bir şerefsiz ya. Adi herif.

Lincoln'ü dövdü Mehmet Topuz o golden önce. Çok çirkef oynuyo bugün. Heralde faul olması için adamın kaşı falan açılmalı, anca öyle. hakem hediyesi gol yedik gitti resmen maç. En fazla beraberlik olur. Hakan hiç yok zaten, Lincoln de yorgun yorgun oynayamıyo. Başta dedi*ği gibi Hakan+Lincolnsüz oynasaydı iyiydi. İkinci yarıda Nonda'yı almakta gecikirse işimiz zor.

Bi,z de vursak yumruğumuzu masaya böyle kararın üstüne ya..
Mesaj tarihi:
hakem şaka gibi. ümit'in elle oynadıgı pozisyon falan süper.
takım gerçekten yorgun. nonda varken artık hakan'ın bu takımla bütün ilişkilerinin kesilmesi lazım.

ikinci yarı lincoln ün yerine hasan, hakan ın yerine de nonda girerse oyun ancak değişir, bu sekilde en fazla beraberlik gelir.
Mesaj tarihi:
hakemi alkıilıyoruz yine bupozisyonda..ragıpa kart vermezse bu artık kasıt aramaya başlıcam..şu ana kadar sadece hakemin kişisel hatası olarak konuşuodum
Mesaj tarihi:
ee bu ne faul diil mi ümite yapılan?
ya paticik tarihinde bakın hiç bu kadar dakka başı yeni post atmışmıyım.her pozisyonda da yanlış çalınmazki kardeşim nası iş ya bu
Mesaj tarihi:
o değil de bu linki verilen programla maç süper ötesi izleniyor?

gayet net, aşırı hızlı resmen lig tv izliyorum dubaidevesitv üzerinden hueahea

ne muhteşem bişeymiş ya
Mesaj tarihi:
ortaya bak?

abi adam normal kesti bomboş kafa attı ümit karan. farklı maçları izliyoruz sanırım

kayserispor ikinci yarının başından beri çok daha iyi oynuyor. umarım 2-1 i yakalicaklar hadi kayseri.
  • Yeni Oluştur...