Mumu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ikinci yarı devam ediyor. nobre topukla bi gol attı ilk yarının son dakikasında. beşiktaş çok çok çok iyi oynuyor gerçekten. en az 4 tane yüzde yüz kaçtı. ne zaman öğrenicez gol atmasını acaba ehe. burak yılmaz ilk geldiği günler gibi oynuyor. nobreye iki tane şık ara pası bıraktı, nobre atamadı. ha bir de g.birliği'nin kalecisi gökhan delgado'nun frikiğini 90dan çıkardı yafs [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 17:21 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bu arada goldeki tac atisi hataliydi sanirim :) ali tandoganin bi ayagi sahanin icine girdi gibi gordum. Ama Bjk hakki zaten mac.
cemad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 çok iyi oynamadık yine her zamanki gibi oynadık. kişilikli oynadığımız her maç bukadar pozisyon buluyoruz zaten. liverpool maçında da bulacağız sorun bu pozisyonları atacak adamımız yok. ne ortasahalarımız ne de forvetlerimiz golcü. bukadar basit goller nasıl kaçırılıyor aklım almıyor maçın 2. yarısındaki gibi skoru koruma amaçlı oynadığımız maçlarda ise doğru düzgün pozisyon bile bulamayız...
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mactan once kapali tribune sanal reklam yansıtıyorlar ya .. Finansbank reklamı yansıttılar : ''BAŞKAN HOLOSKO'YU BURAYA GETİR. Uygun kredi ve faiz koşulları Finansbank'ta .. '' Eheh güldüm , şaşırdım baya .
horten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 İlk yarı kaçırdık, 2. yarı uyuduk ama 3 puanı aldık.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 iyi oldu yaw en azından kazandık valla
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya ertuğrul çok korkak oynatıyor uyuz oluyorum. ilk yarı ne güzel ezdik atak futbolla adamları. 2. yarı yine kapandık kaldık. topu ayağında tutuyorlar, ileriye pas yapmıyorlar, sonra topu kaptırıp atak yiyoruz. 2. yarıda ilk yarıdaki taktikle oynasak farka giderdik.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 o kadar hakem hatasından sonra bi maçta da bize kıyak geçilmiş.
horten Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 kıyak geçme falanm yok be GB kalecisi ceza sahası dışında topu elle kesti ona laf yok galiba? direk kırmızı üstlik 30. dakkamı ne.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Tabii ya hakem gol olacağını bildiği için taçın yanlış atılmasına kasten göz yumdu. BJK lilerden kan çıkmadan kart çıkmıyor bu sezon ne kıyağı?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 kasıt arayan kim, sonucta taç hatalı mı değil mi? değil diyecek varsa tartışmayalım. maçın hakkı beşiktaş'ın değil demedim, belki yine 1-0 kazanırdı bjk. ama taç hatalı.
Öne çıkan mesajlar