lordsolidsnake Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 selam, x360 elite almaya karar werdim fakat bulduğum yerde ntsc-j tip makina war. daha önce xbox kullanmadığım için ne gibi farklılıkları war bilmiorum. Power supply a çevirici lazımmı? hangi bölgenin oyunlarını çalıştırır sadece ntsc-j mi yoksa ps3 deki gibi hepsini çalıştırırmı? sadece orjinal oyun alan biriyim bu yüsden aldığım her hangi bi bölge oyununu çalıştırırmı? yardım ederseniz sevinirim bir de pal versionunu nerden bulabiliriz şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Şimdi NSTC-J ve region free oyunları oynuyabilirsin sadece.Eğer firma oyunu region-free çıkartırsa bütün x-boxlarda çalışır.Yoksa eğer makinanan NTSC-J ise ntsc-j versionu çıkana kadar beklemen gerek.Ne yazık ki NTSC-J oyunlar genellikle en geç çıkıyor.Firmaya göre de değişiyor fakat örneğin NBA 2k8'in NTSC-j si kışın çıkcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ntsc j japon versiyonuysa neden en gec ciksin ki oyunnar? amerikan oyunnari belki gec cikarda japon ounnari ilk cikmali usa versiyonuyla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Japon oyunları filan ilk çıkıyor hatta önce çıktığı bile oluyor(örneğin eternal sonata).Ama EA oyunları filan geç çıkıyor mesela.Biraz da firmaya bakıyor.Bende NTSC-J var.Şuan mesela hala Conan, NBA 2k8'in filan gelmesini bekliyom.Ama çok önemli bir olay değil bence. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 15:05 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 abi karışmış gibi olmayım ama bana sorarsan elite alma biraz daha bekle 65nm likler çıkınca alırsın hem kırmızı ışık sorunu bitmesi büyük ihtimal...fiyatı da oldukça ucuzlayacak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Hatta bu Halo3 ile birlikte bir parti X-boxlar çıkmıştı onlar 65nm olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 pal versiyonu çıktımı bilgisi olan warmı çıktıysa nerden bulabilirim fiyatı tam olarak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 up bende alıcam fakat anlamadım hiç bişey ntsc j istemiyorum pal uygun dediler ama çıktımı çıkmadımı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 pal al ntsj alma genelde ntsj lerde birde ısınma problemi oluyor pal al her tür oyunda falanda kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar