wEll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya buraya açmam mı doğru tam bilmiyorum.. şimdi ben bugün mp3 çalar alıcam ama vatanbilgisayar yada teknosa gibi yerler açık olur mu pazar günü? ya da neresi açık olur. bide akmara da gitmem lazım orası da açık olurmukine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 vatan, teknosa açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 http://www.vatanbilgisayar.com/iletisim.aspx burdan bakabilirsin 1-2 şube hariç açık sanırım vatan teknosada capitol gibi alışveriş merkezlerinde var doğal oalrak açık bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yav bişi daha sorucam.küçükyalıda oturuyorum ben.en yakın teknosa nerede acep.teknosada daha uygun fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 abi, 2 durak ötende vatan var senin salla teknosayı hem benim bildiğim daha pahalıdır teknosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Al bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 llaf atmak gibi olmasın ama vatan veya teknosa nın sitelerine neden bakmıyorsun, adresleri herşeyi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: .teknosada daha uygun fiyatlar. omg o_O O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 evet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 evet şuan için teknosada daha uygun fiyatlar.güzelcene bi indirim olayına girmişler.bi gün bunu diyeceksin deselerdi hadi leeennn derdim ama teknosa varsa yakında ona git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya buarada maltepe carrefor express de varmıs... eski şampiyonsa mı oluyo burası:s [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 11:25 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 8 gblik ipod almak istiyorum nerde en ucuzdur? [spo]yırtık dondan fırladım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 sen nerde oturuosn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ipok almanı tavsiye etmem.. daha kaliteli şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 8 gb olsun müzik listesini göstersin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar