dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 simdi ben tatli tarifi istiyorum ve ozellikleri soyle olsun istiyorum 1 - kolay yapilsin malum ogrenciyiz 2 - cikolata mutlaka olsun 3 - ye ye doyma bişey olsun 4 - kek içinde olabilir ama sadece kekten olusmasin gecenin bu saatinde canim cekti valla replerim mouseumun ucunda bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 2 adet yumurta 6 su bardağı süt 1,5 su bardağı un 1 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz 2 adet muz (yadasevdiğiniz başka bir meyve) 1 paket çikolata sosu krep harcı : 2 yumurta, 2 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un bir kapta iyice çırpılır. 1 çorba kaşığı sıvıyağ ve bir tutam tuz eklenir. Teflon tavaya çok az sıvıyağ sürüp hazırladığımız krep harcından 1 kepçe dolusu tavaya boşaltılır. Eşit bir şekilde dağılması ve yuvarlak olması için tava dairesel olarak çevirilir. Krebin iki yüzü pişirilir. Bütün krepleri pişirdikten sonra muzlar dilimlenir ve krepin arasına yerleştirerek sarılır servis kabına dizilir. Çikolata sosu üzerindeki tarife göre hazıranır kreplerin üzerine kepçe yardımıyla dökülür, hizdistanceviziyle süslenebilir. Afiyet olsun. 3-5 rep için nelerle uğraşıyoruz hey allam ya edit:yumurta sayısı [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:40 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 puding yap en basitinden. veya daha fantastik olarak pötibör püsküvileri bir tepsiye diz üstüne puding (kıvam açısından) sonra tekrar püsküvi + puding sonra soguduktan sonra buz dolabına at soguyup yerli yerine oturduktan sonra dağılmadan yenilebilir [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:42 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 aa evet oda vardı bisküvili pasta diye geçerdi bizim evde ismi nitekim daha pratik tüh kaptırdık repi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hazır pasta keki, krem şanti, hazır çikolata sosu, süt, portakal ve hindistan cevizinden oluşan bi pasta tarifim var, aslında tarif sayılmaz her şey hazır ama neyse... krem şantiyi falan yapıyosun, sütle ıslattığın keklere sürüyosun, portakalı ince ince dilimleyip iki kekin arasına koyuyosun. (iki kek derken, pakette üst ve alt bölüm olarak iki adet çıkar, bilmeyenler varsa diye şeettim...) Paketinde yazdığından bi bardak falan daha az sütle yapılmış (böyle hem daha yoğun oluyo hem de öteki türlü çok fazla artıyo) çikolata sosunu, krem şantiyle pastanın her tarafını kapladıktan sonra üstüne döküyosun. bi de üstüne hindistan cevizi serp. dolaba at. deli bi tadı oluyo taze portakalla falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 http://www.hoplayanmanda.com/forum2/viewtopic.php?t=2926 profiterol aldıktan sonra tatlı yapmanın ne manası var diyosan, çikolatalı puding artı kedi dili diye bişey var ondan yapıp ikisinden profiterole benzeyen bişey yapılabilir, hatta pudinge normal çikolatayı atıp içinde eritirsen daha güzel oluyor tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ohs, tesekkur ettim arkadaslar ben de soyliyim sizinde aklinizda olsun hazir supangle aliyosunuz bi de alpellanin cikolatali keki 2 adet muz tarife gore pişiriyorsunuz tatliyi sonra kekleri diziyorsunuz üzerine bi kat muz siraliyorsunuz sonra tatliyi üstüne dokuyorsunuz dehset oluyor bu da ^^ denenip onaylandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ne kasış şeyler bunlar yaw kesersin 4 tane muz üzerine dökersin şokellayı üzerine da bal ceviz fındık vs vs misgibi spiderman taklidi yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ballı-kaymaklı-cevizli muz un üstüne kakao dök biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mozaik pasta 2 Paket petibör bıskuvı ıyıce kır cok ufalama ama sut ve kakao yu karıştır pudra şekerı koy 250gr cıvarı margarını erıt soguduktan sonra hepsını harmanla jelatıne koy sekıl ver buzluga at en sevdıgım tatlıdır en kolayı hemde :) mıktarları tam hatırlamıyorum sımdı nette aratırsan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 netten bulduğum tarifler şimdiye kadar hep rezil çıktı :) en iyisi anne tarifi almak... [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:41 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 annem olsa simdi patlatirdi bi tatli ama gurbetteyiz :) bal muz oeh? onu yedikten sonra sehiri koşarak dolaşman lazim, ne enerji be :D bi programda gordum adam once muzu firina veriyo boyle üzerine bi sos sonra dondurma sonra dondurmanin da üzerine sos ohannesburgerking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tembellik rlz diyerek en yakın marketten karamelli carte dor alınır, çorba kaşığıyla yumulunur, tatlı tarifi filan başka bahara kalır pastaymış kekmiş uzun iş, kim uğraşıcak ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Fredy usulü chucky pastası çok dehşet bir tatlı ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kaşık kaşık nutella! yihu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 pastada meyveye karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hmmm geçen gün krep yaparken tuto yaparım diye fotolar çekmiştim, onları koyim ben bi ara içine tatlı bişeyler tavsiye ediim filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: pastada meyveye karşıyım! çikolata ve portakalın dumur edici uyumundan haberin yok o zaman senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 cikolata ve portakal? nefret ediyorum annem hazır aldığı kek i tramisu yapmak icin kullanıp kekini portakal suyu ile islattigindan beri portakaldan ve suyundan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 o tramisuyu ben kahve ile islatıyorum normal sek nescafe bi kupa ile islat manyak oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 konyak ya da likorle de super oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: annem hazır aldığı kek i tramisu yapmak icin kullanıp kekini portakal suyu ile islattigindan beri oha hakkaten kötüymüş ya :) kutu meyve sularının tadı taze portakal gibi olmuyo ki, düşünüyorum da şimdi hakkaten iğrenç olur be. öyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 mozaik pasta tutorialım var benim aratırsan görürsün..ayrıca tiramisu süper yaparım..italyanın en pahalı restoran ayarında yaparım yani o kadar iddialıyım. onun tutorialı da koyarım bi ara..ama amaretto fln almanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Normalde oyle yapiyoruzda annem sinirlarini asmak istedi sanirim portakal ile basaramadi saglik olsun diyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 çukulatası yok emme kemal paşa tatlısı yapabilirsin, suya şeker atıcaksın(bolcana ne kadar yoğun kıvam yakalarsa o kadar manyakolur şerbet için) kaynatıcaksın sonra aldığın kemal paşaları atıyorsun içine sonra da dolaba koyuyorsun ertesi gün soğuk soğuk dalıyorsun oh mis, canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar