Arden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Arkadaşlar youtube'da şans eseri bulduğum video mükemmel özellikle rap sevmeme rağmen şarkıyı çok beğendim Buyrun; görün ne tipler var aramızda ve bunlar nefes alıyolar http://www.youtube.com/watch?v=8Y2zGsfybTg&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hep bunu yapmak istemiştim. açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Bu da tualet güzelleri http://www.youtube.com/watch?v=f7Ii_U23thA ayrıca bu videodaki şarkının ismini bilen arkadaş varsa terazisiyle ilgiç şeyler yapabilirim [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:42 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 izlemedim ama grup vitamin - ismail olması lazım eger en son izlediğim yonja kıroları videosu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 lol, o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 @Sparkcaster Hocam grup vitamin - ismail değil keşke olsa ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179676 burdaki video imiş fekat kaldırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 neden banyo ? neden ayna ? arkadaki fayanslar cikinca daha mi sexy oluonuo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 not aldim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 aslında mutfak tercih ederim ama tuvalet de idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yatak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bizim bi arkadaşında resmini koymuşlar galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1X7xPkRgCZg izleyin zaten bi 5 dakka kitleniceksiniz...Ben sandalyeden düştüm önce.Sonrada acıdım hatunun haline dedim özürlülerle dalga geçilirmi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ne diyor bu ya cinayet sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 böle metabolizmalar mevcut malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ... şaka mı abi. bunun sevgilisi fln yok mu. nasıl izin veriyorlar abi böyle bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Öff iğrenç ve malesef normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Aralarında n.b.er gibi nokta koysakta küfr etmeyelim zopik kapanmasın. Yonjanın olayı ve şarkıda bahsedildiği gibi 5 - 10 milyona alınan rengarenk şeylerle tikky, bir takım elbiseyle zengin gözükmeye çalışan ve çok yakışıklı olduklarını düşünen organizmalar böle bi an soğudum ülkeyi terkedesim veya bunları yokuş aşşa son sürat koştuurp önlerine dikenli duvar çıkarasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 özenti bunlar özenti benim bi arkadaş var oda özeniyor böyle yonja falan bi gün patlatacaklar görecek sonunu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: "allahım lütfen bunlara akıll ver lütfeaeaan" çok ironik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Kro videosu saçma olmuş biraz. Tamam içinde su katılmamış hanzolar var fakat gayet normal olduğunu düşündüğüm insanları kro diye lanse etmek de ilginçmiş. Bence bir Kro kavramı oluşturup buna göre yargılamak gerek. Ben sana göre kroyum sen bana krosun. Sadece bir sözcükten ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 arada normaller olduğunu yazmayı unuttum tabi ama en azından %80i öyle ya ve bunu kilometrekareye göre hesapladığımızda kişi başına düşen milli kro çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abi kıro,tikki gezinen ve kv fırlaması insanlar şu ülkeden sürülsün ya.gerçekten daha ileri bi toplum oluruz.sdfg ksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 basın açıklaması olayını izlememiştim.şu anda pisikolojim sarsıldı gozlerim acık bi şekilde yaz<ıyorum şu durumdayım Ô_ô tut kafasını vur fayansa allahın salağı ya .sinir katsayım yükseldi ben az sakinleşiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar