Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yonja kro'ları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar youtube'da şans eseri bulduğum video mükemmel özellikle rap sevmeme rağmen şarkıyı çok beğendim

Buyrun; görün ne tipler var aramızda ve bunlar nefes alıyolar

http://www.youtube.com/watch?v=8Y2zGsfybTg&mode=related&search=
Mesaj tarihi:
Aralarında n.b.er gibi nokta koysakta küfr etmeyelim zopik kapanmasın.

Yonjanın olayı ve şarkıda bahsedildiği gibi 5 - 10 milyona alınan rengarenk şeylerle tikky, bir takım elbiseyle zengin gözükmeye çalışan ve çok yakışıklı olduklarını düşünen organizmalar böle bi an soğudum ülkeyi terkedesim veya bunları yokuş aşşa son sürat koştuurp önlerine dikenli duvar çıkarasım geldi
Mesaj tarihi:
Kro videosu saçma olmuş biraz. Tamam içinde su katılmamış hanzolar var fakat gayet normal olduğunu düşündüğüm insanları kro diye lanse etmek de ilginçmiş. Bence bir Kro kavramı oluşturup buna göre yargılamak gerek. Ben sana göre kroyum sen bana krosun. Sadece bir sözcükten ibaret.
Mesaj tarihi:
arada normaller olduğunu yazmayı unuttum tabi ama en azından %80i öyle ya ve bunu kilometrekareye göre hesapladığımızda kişi başına düşen milli kro çok fazla
Mesaj tarihi:
basın açıklaması olayını izlememiştim.şu anda pisikolojim sarsıldı gozlerim acık bi şekilde yaz<ıyorum şu durumdayım

Ô_ô

tut kafasını vur fayansa allahın salağı ya .sinir katsayım yükseldi ben az sakinleşiyim.
  • Yeni Oluştur...