NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Merhabalar. Yeni nesil ekran kartlarının karşılaştırıldığı dokuman grafik tadında bilgi edinebileceğim bir site varmı. Eskiden Toms Hardware de bu tarz karşılaştırmalar yapılıodu. Aradım fakat bulamadım. Aslında sorun elime bi tane Winfast PX7950GT ekran kartı geçti. Diğer kartlar arasında yeri nedir bunu öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 donanımhaber forumlarına bakabilirsin.. sağlam bi kart elindeki kart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 benim ekran kartım yok be onboard ama wowu cok rahat oynatıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 wow için ram lazım zaten ekran kartı istemiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar