Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tropical Tower Wars

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam kenks

Orta karar - iyi arası oynuyorum da; bilmediğim, çözemediğim şeyler var.

1-) İyi ırklar neler, ben slow ya da critical basanları tercih ediyorum da; hangi ırklar onu yapabiliyor bilmiyorum mesela.

2-) Bu baya önemli, en iyi kule kurulumu nasıl olur.

Ben ortada durmuyorum genelde, kenarlardayken de iç taraftan creepleri alıp öbür uçtan çıkartacak şekilde sıra dizilimi yapıyorum.

(Baya soyut konuşuyorum tabi) En başarılısı ortada bi dönme hareketi yapan sanırım, bu şekilde tam ortada her yönden damage alabiliyor creepler.

3-) Income ve kule kurulumu planı nasıl olmalı. İlk el gönderemiyoruz zaten, sonraki turlarda küçük basıp kuleleri yavaş mı kurmalı yoksa kule mi basmalı durmadan falan; o konuda da bilgi alabilirim.

başka gelmedi aklıma bir şey de, püf nokta falan filan paylaşırsanız güzel olur.

tenks

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 00:56 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
en iyi dizilim yanlarda iken koseye kadar 1 boşluk kalana kadar tower sonra düz yukarı 7 tower sonra sola kadar dizicen 1 boşluk kalana kadar sonra 1 kare yana kayıp asagı dogru inicen gene böle böle spirali tamamlıcan. ortadada bunun biraz değişigi var ama burdan anlatamam gerçi bu da pek anlaşılır olmadı ama oyunda göstermek lazım. yeni ırklar çok imba bu arada su paladin midir nedir o çok güçlü ama başlarda çok zorlanıo hele karşsı iyise oyunu uzatmadan bitiriolar.
Mesaj tarihi:
Tower-creep oranını rakibe göre yapman lazım. Ya bi anda bastırıp rakiplerinin bütün paralarını tower a harcamalarını sağlıycaksın, sonraki turlarda income da önde olduğundan yarı creep-yarı tower basıp avantaj sağlıycaksın ya da savunmaya alıp creeplerden gelen parayla creep basıcaksın ki ikisi de riskli yöntemler.
1. sinde rakip te aynı şekilde saldırırsa bayağı life kaybedilebiliyo, 2. sinde de income konusunda geri kalma ihtimali var ki o daha büyük bi sorun, late game de ezilebilirsin bu durumda:)

Ben genelde başlarken 1 veya 2 tower kurup kalan parayla creep yolluyorum, sonraki turlarda hafiften savunmayı güçlendirip, ucuz towerlarla hat çekip creep yollamaya devam ediyorum.
  • Yeni Oluştur...