fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Hem sözleri hemde müziğiyle en sevdiğim şarkılardan birisi uğurlama. Nerden aklıma geldi yine bilmiyorum, üçüncü dönüşü şarkının arka arkaya :-) Off offf çok fena dalıp gidiyorum bu şarkıyı ne zaman dinlesem... Birkaç gün önce askerliğimi yaptığım karakolu aradım, en sevdiğim adam Diyarbakırlı kardeşim Erol dağıtmış yine orayı :-) Cam çerçeve indirmiş sonunda delirtmişler adamı, bölük de ona bir hafta kafa izni vermiş :-) Kardeşimle amma çok söylerdik bu şarkıyı, yine aklıma düştü şimdi oralarda ne yapıyor acaba. Bayramda gidecek kafa iznine, o güne kadar firar filan etmese bari, bayramı beklemenin sevinci onu tutsa bari... *! Yine dalar gider* bu kente yalnızlık çöktüğü zaman uykusunda bir kuş ölür ecelsiz alıp da başını gitmek istersin karanlık sokaklar kör sağır dilsiz ey sevda kuşanıp yollara düşen bilesin bu yollar dağlar dolanır yare ulaşmadan düşersen eğer yarına sesinin yankısı kalır gecenin içinde gün aralanır yar sevdası ile yürek bilenir sızılı bir ırmak uğurlar seni su olup akarsın kır çiçeklenir[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
someone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 çok alakasız olcak ama bende iki haftadır kasıyorum şebnem ferah - gözlerimin altındaki çizgiler'i bulamıyorum kazaa da. biri share etse çok kral olur[hline]Lifestyle C&C
Öne çıkan mesajlar