Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ben yemek fiilini tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 çok saçma oldu eheh [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 17:17 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Hmm noldu bu iş burtonesk? Ss isteriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yaptığımda çekerim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 önce anadolu kadını olun ! sonra geyşa olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 makyaj yaptıktan sonra sigara olarak ince denizci sigaraları diye tabir edilen bir sigara lazım sana . winstonu alet etme bu işe pls . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sen gel bize ben seni en naturelinden bi geyşa yapayım.. bidaha istemezsin.. kimono da vaaa.. rujum da vaa.. pudram da vaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 axedice said: said: Contrary to popular opinion and stereotypes, geisha are not prostitutes and do not engage in sexual activity as part of their job. Oha, kimsenin geyşam olmasını istemiyorum, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 önce gay ol sonra şa ol sonra 2 sini birlikte yapmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sen uygulamalı tutorialini yap, deneriz beğenirsek ferrero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ferrero öyle gayşa oluyosun geyşa değil. Farklı bi olay. Bak şöyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ah be, axedice'ın nickini görünce gayşa esprisini yapayım dedim, benden önce başkasına yapmış. Tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Joscelin o oğlanın elindeki nançukaları görüyosun di mi? Hah işte onlar ..la sana dayak atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar