Daniel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bütün sitelere bağlanabiliyorum fakat yonja.com bağlanamıyorum bütün internet ayarlarımı kontrol ettim değiştirdim yinede olmadı acaba sorun nedir bilgisi olan varmı baska bir bilgisyardan baglanabiliyorm ama kendi laptopumdan denedigim zmn sayfa goruntulenemiyor diyor
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bi temizle geçmişini, cache ini falan tekrar dene.
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bir arkadasim bi site onerdi proxy.org diye ordan yazdigimda girdi sorun ne ?
oper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dns ile alakalı olabilir. dns cache ini temizle istersen bi...
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Banliyamazlar cunku eve yeni tasindim ve daha yeni baglandi internet
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bunu bi işaret olarak al ve tesekkur et. cezalarini bu dunyada cekenler, allah(cc)in sevgili kullari olurmus. o cibildak kadinlar yuzunden yanabilirdin.
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Benim PC'de de Trend Micro PC-cilin Internet Security var bende ne sitelere giremiyorum bi bilsen ah ahhh..
Öne çıkan mesajlar