Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heartwood Quest'leri

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum fazlasıyla n00b bir soru olacak ama, ben bu crafter'lardan bir sürü quest aldım. Biri diyor "20 tane spyglass getir" diğeri "25 tane saat isterim" vs.

Siparişleri hazırladım, amcamlara veremiyorum bir türlü. Çift tıkladım olmuyor, üzderlerine bırakayım dedim, o da olmuyor. Talk seçeneği de yok.

Ben mi bulamadım bir türlü, yoksa bu bir bug mı?
Sosyal ağlarda paylaş

kendine tıkla . menüden "toggle quest item" ı seç.
sırayla itemlara tıkla. questte gerekenlerin hepsine tıklayınca ses cıkıcak zaten. o zaman konuş npc ile ve bitsin :)

ayrıca uostuff dan hangi questler ne verir iyi bak. mesela
archery için 10 crossbow yapıcagına 10 bolt olanı yap . hem rahat gidip 1000 tane alır 100 kere yaparsın hem ucuz cebini yakmaz.
düşürdüğün runic carp/bowyer kitleri alır. sarjının yarısıyla sana alet yaparım (aşağı yuvarlancak şekilde).
Sosyal ağlarda paylaş

Bu craftsman's satchel olayı nedir?

Random bir craft item'ı mı veriyor?

Edit : Recipe vs. veriyormuş, şimdi farkettim.

Hangi quest'i yaptığımızın herhangi bir önemi var mı?

Yani 10 adet bolt'la 8 adet Heavy Crossbow'un verdiği hediyenin farkı var mı? Şans zorluğa göre değişiyor mu?

Bir de runic kit'ler de, satchel'a dahil mi? Yani o hediyelerden herhangi biri runic kit de olabilir mi?

Son olarak da, özel bow'ların yapımında gereken pearl vs. gibi item'ları nerden buluyoruz?

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 03:20 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi quest'i yaptığımızın herhangi bir önemi var mı?
yok
Yani 10 adet bolt'la 8 adet Heavy Crossbow'un verdiği hediyenin farkı var mı? Şans zorluğa göre değişiyor mu?
hayır. bag of treasure ve craftsman satchel var. bag daha kötü benim gözlemlediğim
Bir de runic kit'ler de, satchel'a dahil mi? Yani o hediyelerden herhangi biri runic kit de olabilir mi?
evet
Son olarak da, özel bow'ların yapımında gereken pearl vs. gibi item'ları nerden buluyoruz?
pearlü fishermanlar bulur.
brilliant amber lumber + bs (ben hiç cıkaramadım lumber ile)
eru citirine vsvs isimleri olanlar miningden (100 mining de başlar).
Corruption purification tarzı janjanlı isimleri olanlarda peerless bosslardan düşüyor.(dreadhorn,lady bilmemne fln)
ayrıntılı bilgi www.uostuff.com da :)

birinin bende faeri fire recipe ı duruyor bulursan sahibini iste verir belki :)

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 04:36 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...