Durotan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bi yere diploma sureti vermem gerekli. not olarak "noterden" diye bi yazı düşmüşler. bu bildiğim diploma fotokopisi mi yoksa noter ile işim mi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Fotokopiyi notere götürüp tasdikleteceksin. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 14:08 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 şimdi ytl de isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Diplomanın aslı lazım. 40lira civarı olabilir sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Diploma aslı 30 ytl idi(sözde) almaya gittiğimde 50ytl oldu dediler. Okulundan 50ytl'ye diplomanı alıyorsun notere gidiyorsun, derdini anlatıyorsun onlarda gereken işlemi yapıyor. ek: noterden ekstra ücret alabilirler enfazla 5 ytl olur ama ne olur ne olmaz bi 10 ytl al yanına ekstradan [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 14:44 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 diplomamın aslı bende zaten. suretini onaylatıcam. ayrıca sordum bu başlıktan sonra. 13.5 ytl imiş. zor iş öğrencilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ayrıca diplomalarınız noter onaylı bir kopyası, onaylattığınız noter tarafından 10-20sene saklanır, yani bir noter onayşı suret aldıktan sonra başka bir tanesi gerekirse noterden isteyebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben bugün onaylattım daha 13 ytl cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ulan diplomaya para almak ne tırt bi olaydır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar