aente Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 arkadaşlar az önce format attım 320gb lık 2. hdd yi görmuyor bilgisayar, içinde de 100gbı dolu film dizi vs, diske format atmadan kurtarmanın bir yolu var mı? donanım eklede yok, bilgisayarımdan yönet'e giriyorum disklere bakayım diye biçimlendirme yapılan kısımda falan da yok, yardım bekliyorum acilen. 2si de sata, formattan önce kardeş kardeş geçiniyorlardı. imdak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 biosdan bi kontrol etsene orda gözüküyor mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 evet çakışıyo olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 halletim saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Windowsun harddiski görmemesi normal, görse bile kapasitesinin altında görür ve zaten harddiski kullanamazsınız. Oyüzden ya driverlarını yüklemeniz gerekiyor ya en kısa zamanda service pack vesairenin updateini tamamlamalısınız ya da net üzerinden harddisk üreticisinin sitesine gidip oradan alacağınız dosya ile windows kurulumu sırasında disk kullanarak o harddiski tanıtacaksınız. Başka çaresi yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar