Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ankara'da Rugby Oynamak Isteyenlere: Ülkemizde yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlayan bu spor dalı İstanbulda 4 farklı takımla temsil edilmektedir ve Ankaradada ilk resmi kulüp olma yolunda ilerlemekteyiz. Eğer bu spor dalına merak duyuyorsanız ve Ankarada bir şekilde dahil olmak istyorsanız, kulübümüze katılmanızı arzu ederiz ve bu dalın Ankarada da gelişmesine yardımcı olmmanızı isteriz... Kasım 2007de başlayacak Türkiye Ragbi Ligine gelecek sezon katılmayı hedefleyen kulübümüz profesyönel olmayı hedefliyor ve ileride Türkiyenin bu sporda daha çok söz sahibi olması için bir ön ayak olmayı hedefliyor... oynamak için herhangi bir malzemeye gerek yok veya deneyim şart değil, yeter ki bu spora ilgi duyun ve yüreğinizle oynamaya razı olun :) Şu anda aktif olarak Ankarada oyuncu aramaktayız, yakın zaman içinde antremanlara başlayıp resmen profesyönel düzeyde bir kulüp olmayı hedefliyoruz. Bana bu konuda ulaşmak isteyenler özel mesajdan veya msn adresimden bana ulaşabilirler ([email protected]). Katılımınızı bekliyoruz... Bu arada Rugby sporu ile alakali tüm sorularınızı da cevaplamaya hazırım :) [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 18:55 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 harbiden dünyanın en güzel sporu rugby. youtube da filan aratın yeterince bilgiye sahip değilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ankarada olsam senindim ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Azmo senin takımın ilk 4'e girme şansını nasıl görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 5 takim olduguna goe cok zor deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 niye çankaya ya... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bi profesyonel deneyim gereksiz mi ? atlayip gidesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 5 takım olduğunu baz alarak sordum ama bozmayı bildin. Siz siz olun, bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ciddi anlamda bu sporu 10 sene içinde Türkiye'de 2. en popüler spor yapma yolunda ilerliyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 10 sene sonra uplayacağım konular listesine ekledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 oy oy [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 16:53 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hemen ısınıp geliyorum ben dayıcım there are no winners, there are survivors ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 logo çok karizma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 antrenmanlar nerde olacak. çankaya üniversitesinin kampsünün içinde mi, yoksa başka biyerde mi? bi de hiç bilmeyen birisi (mesela ben) gelse de kabul edermisiniz? ana hatları biliyom bi tek. koşuyon, vuruyon filan o tip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Valla ben Azmo'nun da bildiğini sanmıyorum, sorun olmuyor herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ragbi amerikan futboluna ne kadar benziyor bide ne farki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 antremanlar simdilik Halisahada olacak, Ulkemizde maalesef cim saha bollugu diye birsey olmadigindan dolayi.. Federasyon yeterli sayida oyuncumuz olunca vs. belki saha tahsis edebilecegini de belirtmis ama gorecegiz ilerleyen aylarda neler olacagini. Oyunu biliyorum malum eski okulumda oynadim uzun bir sure, Antrenorluk tabiyi ki yapmadim ama ilk etapta oyunu anlatmak ve gostermek yetiyor, ve basit seyleri kavramak lazim, mesela dogru duzgun pas atmak, topu tutmak, kosmak, form tutmak gibi... Amerikan futbolu ile alakasi yok pek, Saha ve top ayni bir tek. Amerikan futbolu dur-kalk bir spordur, Bir nevi (bonepartin degimiyle) turn based, Rugby ise real timedir, ve oyun hep devam eder. Amac rakip cizgiyi gecip Try yapmak... oyunda bariz kural farklari vardir, bunlari detayla anlatirim bulustugumuzda vs. web sitemiz pt.esi gunu online olacak insallah o zaman oradan daha detayli bilgi alirsiniz, ayrica icinizde merak varsa bir antremana katilip bakabilirsiniz oyuna, nasilmis ne degilmis diye... Bence herkesin rahatca yapacagi keyif alacagi bir spor., bilip bilmemek onemli degil, yeter ki spor yapma arzunuz olsun ve bu ise vakit ve yurek ayirin :) Baska soru da sorun burda, elimden geldigince cevaplayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 antrenman nerde saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 en sevdiğim videolardan biri http://www.youtube.com/watch?v=4Qsmj93Bxe4&mode=related&search= bu da güzeldir http://www.youtube.com/watch?v=YwAPmdUQwbw&mode=related&search= ayrıca tv5 (kablotv de var) de şuan arjantin maçı var izleyiniz =) [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 23:14 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ilk tanitim / antreman olayini bayramdan sonraki Sali veya Carsamba olarak belirleyecegiz, halisaha tutacaz gibime geliyor 1-2 saatligine ve orada topu atariz biraz oyunu ogretirim falan. Samet diye bir arkadas var Istanbulda Kadikoy bogalarin kurucusu, o da gelecek buyuk ihtimalle yardimci olacak bize :) Web sitemiz yakinda yayinda size oradan bildirecegiz herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Azmodai § 08 Ekim 2007, Pazartesi - 13:01 [ özel msj ] Ilk tanitim / antreman olayini bayramdan sonraki Sali veya Carsamba olarak belirleyecegiz, halisaha tutacaz gibime geliyor 1-2 saatligine ve orada topu atariz biraz oyunu ogretirim falan. Samet diye bir arkadas var Istanbulda Kadikoy bogalarin kurucusu, o da gelecek buyuk ihtimalle yardimci olacak bize :) Web sitemiz yakinda yayinda size oradan bildirecegiz herseyi. gerçekten çok güzel bir haber... bu arada Samet dediğimiz arkadaş Türkiye Rugby Ligi posterinde yeşil-siyahlı formayı giyen arkadaşımız. :) [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 13:18 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 halı saha olayına çözüm bulmanız gerekiyor.. ne atlanır ne kayılır yanarsınız cayır cayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ilk baslarda pas vs. calisacagimiz icin cok muhim degil zemin, daha sonrasi icin tabi tackling vs. calisacagimiz zaman cim veya toprak olsa daha iyi olur. Bayramdan sonra bir iki yerle konusmaya calisacagim, ama o zamana kadar mecburuz :( bu arada carsamba 19:00 da buyuk ihtimalle cankaya uni. halisahasinda antreman olacak daha dogrusu tanisma toplantisi gibi bisi, herkesi bekleriz, yarin kesinlesirr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Samet Bey gelemeyecegi icin haftaya saliya aldik antremani, hem insanlara daha cok vakit verir, haftaya sali gorusuruz cankaya uni halisahasinda :) bu arada sitemiz acildi, daha yapim asamasinda ama yavas yavas guncellenecek. http://www.cankayaragbi.com (federasyon Ragbi terimini kullanmamizi istiyormus :P yadirgamayin ehueh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben gelmeyi düşünüyorum antrenmana bi bakmak için. o diil de sitenin adını hızlı okuyunca.. off çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar