dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yaptık arkadaşım.. o espriyi yaptık biz. 40kre söyleyince gerçek olur demişlerdi ama hâlâ oyun lan bu! bi yanlışlık var herhal atasözünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Son bir bakayım dedim de hala oyunmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 oyun mu koyun da turlarsın diyecekken bi baktım oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yorgunum lan.. binelim de aya falan gidelim diyecektim ama oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 10 k ya yaklaşıyorum ama hala oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yeni 1k yaptım ama oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oyunmu bu ? diyecektim ki oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Adama'ya söz vermiştim yeni gemi alıcaz filoya diye.. Ulan oyun çıktı.. Şimdi Erman toroğlu tipi süzgeç tenli adama beni kevgire çevirecek nan! yapılır mı olm bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Tie Fighter, battlestar galacticaya fazla win kacar demeye gelmiştim ama zaten oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 seylanlılara karşı son kozumuz olacaktı cücem.. şimdi elimiz mahkum.. cüce (üstüne alınma.. bastı bacak insan anlamında cüce) bir bebe ile yampirik çöp tenekesi robotuna bel bağladık.. lük ve artuu.. gemileri de y ving.. yok olm... keşke bu oyun olmasaydı. bu bastıbacakla dünya falan kurtarılmaz. sezercik zaten kendisi bence.. aha! bak gemisinin adı da küçük mücahit olsaymış keşke nan. bu oyun değil de gerçek olsaydı.. tüm o seylanlılar ve hatta tamil kaplanlarını bile bitirmiştim olm! AMA MALESEF OYUNMUŞ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj yazmak için bahane bulamadım ama neyse ki oyunmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 galaksiyi o kurtarmıyoki, bunlar kurtarıyo http://www.gryllus.net/Blender/Project_Images/starwars.jpg derken oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hakkat mi.. lan bronz adamı altın diye kakalamaya kalktı ufak cübbeli tipler.. "hadi lan şeriatçılar. giymişsiniz cübbeleri! de hayde" diyip kovdum lan ben derken oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 vay be, banda gelip "ai bu som altın bakma ucuz sattığımıza, kapalı carşıda servet eder" demişlerdi, meğerse oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 az önce fear oynadım ve çok korktum. neyseki oyunmuş. tıpki tie fighter gibi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 @cüce:öteki çöp kutusundan da bi video çıktı.. böle hatunun biri geliyo. eğiliyo falan. kalçaları görüyon, beyaz etek var ama böle yusyuvarlak hatlar hatunda.. ohşş neyse eğiliyor elinde bişi var. onu bi kutuya koyuyo. sonra bi pencere önüne gidiyo. pencere ekranmış nan. neyse ekran açılıyor sonra bi yazı çıkıyor 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE ben bayaa başka bişi bekliyordum ama oradan da oyun çıktı. kahroldum. kocaman bi top var böle. pew pew yapıyor gezegen falan patlatıyor. sonra anlamadım ben. basıyom basıyom çöp kutusuna hatun kişi ohbi ohbi falan diyor. nası oyunsa artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dasaaa senin sonunun iyi görmüyorum ben. ama bu oyunmuş, onu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kurtar bizi ohbivan dedi gitti ama oyunmuş. ben de sonumu iyi görmüyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 espriyi daha yeni anladım, netekim bir önemi yokmuş evet bu bir oyunmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Anubisath said: gerçekten alıcı olarak gelmiştim,lakin ciddi alıcıların kek konumuna düştüğü bi topic olduğunu görünce anladım ki bu bir oyunmuş... gerçekten kalıcı olarak gelmiştim, lakin ciddi kalıcıların olduğunu görünce anladım ki bu bir oyunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 haci az kullanilmis millenium falconla takas edermisin diye sormaya gelmistim ama... sayfalar boyunca ayni espriye maruz kalmanin sonucunda HAYIR LAN HAYIR OYUN DEGILMIS ISTE DFGADGFDS diye salyalar sacarak delirmeme ragmen... oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 uçmak için bir tie fighter'a ihtiyacım olmadığını,kendime bir hal gelerek te gayet havada durabildiğimi,hatta ve hatta şahitlerim olduğunu iddia ettim,lakin bana bunların hepsinin bir oyun olduğunu söylediklerinde canlı yayında gözyaşlarıma hakim olamadım.evet,hepsi birer oyunmuş.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bunca zamandan sonra, halen oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 11. sayfanın siftahını yapmaya gelmiştim ama oyunmuş edit: olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 asıl şimdi 11. sayfanın siftahı olacak. sori oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar