Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 AAHAHSDAH offf :D sticky olayı bomba oldu ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 başlığı açan patateskabak'a, sadece wow bölümünde gördüğüm olorin84'de bu başlığın bu güne taşınmasında yardımlarını esirgemeyen quel-thul, slickers, asteroth ve cons'a ve devam eden günlerde yazılarını esirgemeyen diğerlerine.. başlığı yeniden uplayan viktor'a ve devamında destek veren mr-hand, fede, lopeth, cüce ve anubisath'a.. son olarak da konuyu sticky yapan pek sayın yeşil kurbağa kermite teşekkür etmeyi borç bilirim.. oscar ödül töreni konuşması değil! sadece bi oyunun stiki konuşmasıdır.. ağlamıyorum evladım, kirpiğime tie fighter takıldı editledim..ama i find you lack of ee... hmm.. nyse fede.. uyuyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 beni niye unuttun lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 oha sticky olmus diye kostum geldim ama hala oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 camına yüzümü dayayıp içeriyi iyice göreyim diye sağdan soldan da allerimle kapamtıp öylece bakıp "kaç basıyormuş?" diyecektim.. am oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sayfa başında kermitin mesajı görünce bi an korktum. ama sonra oyunmuş onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 lan kımıl kımıl bi rahat durmadınız HALA SATILIK bu oyun arkadaşlar evet yanlış duymadınız ama tabi artık ünlü olduğuna göre ücretler değişebilir nihohoaha diyecektim ki oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tarihi eser sandım ama oyunmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 efsane geri mi donuyor dedim ama oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Oha pazar alanında sticky nasıl ya diyordum ama oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 buraya "oha oyunmuş" demeyenlerin pipisi düşüyomuş ama aslında bu da bi oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 çok güldüm şu edite; said: 1 defa güncellendi. Son güncelleme 14/05/2009 12:35 tarihinde kermit tarafından yapılmıştır. oyunun hâlâ satılık olması ama hiç satılamaması da ayrı bi konu demeye, ciddi analizler yapmaya gelmiştim ama oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bunlarin ikinci el piyasasi nasil site sorucaktim ama oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 örovizyona tayfaytırla gitsem kesin 12puan verirler diyecektim ama sadece bi oyunmuş.. kusura bakma bülent abi.. kuzeyli kuzeyliye vericek yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 patateskabak said: lan kımıl kımıl bi rahat durmadınız HALA SATILIK bu oyun arkadaşlar evet yanlış duymadınız ama tabi artık ünlü olduğuna göre ücretler değişebilir nihohoaha diyecektim ki oyunmuş. Ahanda kafayı yedi. diyecektim ki oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bir tayfiaytırın kaskosu kaça oluyor biliyon mu azterot! su mu yakıyo bu lan! tabii çıldırtır lan! diyecektim de oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 patateskabak said: arkadaşlar evet yanlış duymadınız oha yanlış duydum diyecektim ki oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 halamı bu topic diyecektim ama, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ulan Beyhan yazdı diye geldim amma ve lakin oyunmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Evet hala bu topic dicektim. hatta dedim. Ama gerçekten de oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 AMA OYUNMUŞ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 pamela anderson oynuyormu diye soracaktım, oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 -en gral oyunlar biz de abiii gel gel! uzay oyunu bunnar! taze taze tazeeeeeeeeeeeeeeee +pfftt! balık diye gelmiştim ama oyunmuş.. -abi, şu tayfaytırın solungaçlarına bi bak hele! kan kırmızı kan kırmızı kan kırmızı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 en epic troll burda var demislerdi ama oyunmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kravat savascisi ne ya diycektim oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar