Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sonu çok toz pembe olmuş gibi ama bence gidişat olarak veya senaryo olarak çok iyi bir filmdi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Çok güzeldi, sonunda alt yazısı geldi ve izleyebildim. Keşke sinemada gidebilseydim ona yanıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bende biraz önce izledim. darkopal, geç kalmış olsa da harika çevirmiş yine. "keşke sinemada izleseydim" e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çoook geç kalmış olduğumu fark edip izledim şimdi,baya hoşuma gitti ya robert de niro,hayaletler,yıldız hepsi hepsi mükemmeldi =) 2 saat olması baydı biraz ama olsun imdb gibi 8/10 veririm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 7/10 5 i roberta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bunun için izlenir film =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mükemmel bir filmdi 1 kere izledim sonra hd'sini çektim bir de öyle izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 film çok güzel ama kitabı daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 film süper, yıldıza bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Film guzel, muzikleride ayri guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yıldıııız of of. şu müziklere pek dikkat etmedim yahu bi bulayım soundtrackini bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 daha yeni izledim,çok kolpa bişey beklerken sonuna kadar 3 kişi bakışlarımızı ayramadık filmden. çok eğlenceli, sürükleyici ve akıcı bi film. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bende geçenlerde izlemiştim .. :) gözlerim doldu walla bir ara duygulandım.. 10 / 11 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar