Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 şimdi guitar pro 5 realistic sound engine ile bi şarkı yazdım. arkadaşa atıcam ama böyle duymasını istiyorum e adamda rse de yok. şimdi bu çalanı mikrofon kullanmadan bi şekilde kaydedebilirmiyim mp3 wav fln formatında acaba?
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sağ alttaki hoparlör işaretine çift tıkla üst menüden seçenekler-özellikler çıkan yerde kaydetme ye bas tamam de gelen pencerede dalganın altına tik koy olmazsa midi nin altına koy dene işte
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 anlamadım:S anladığım kadarıyla da orda dalga yok:S
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Stereo karıştırıcı denen zımbırtıyı seçeceksin orada.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 e tick koydum ona şimdi napacam işte:S
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kaydettim ama ses yok böle cızırtı gibi bişi var yaw:/
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 what u hear varsa onu seç direk pcde ne duysan kaydetsin gpro. Ondan sora gpro da export deyip wav olarak seç. Direk bas space e başlasın kaydetmeye. Dışarda enstürman varsa üstüne çal miss gibi olsun [spo][/img] [/spo] [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 19:00 tarihinde, Guzin_Abla tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar