Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 şimdi guitar pro 5 realistic sound engine ile bi şarkı yazdım. arkadaşa atıcam ama böyle duymasını istiyorum e adamda rse de yok. şimdi bu çalanı mikrofon kullanmadan bi şekilde kaydedebilirmiyim mp3 wav fln formatında acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sağ alttaki hoparlör işaretine çift tıkla üst menüden seçenekler-özellikler çıkan yerde kaydetme ye bas tamam de gelen pencerede dalganın altına tik koy olmazsa midi nin altına koy dene işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 anlamadım:S anladığım kadarıyla da orda dalga yok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Stereo karıştırıcı denen zımbırtıyı seçeceksin orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 e tick koydum ona şimdi napacam işte:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 haa tamam gp5:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kaydettim ama ses yok böle cızırtı gibi bişi var yaw:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 what u hear varsa onu seç direk pcde ne duysan kaydetsin gpro. Ondan sora gpro da export deyip wav olarak seç. Direk bas space e başlasın kaydetmeye. Dışarda enstürman varsa üstüne çal miss gibi olsun [spo][/img] [/spo] [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 19:00 tarihinde, Guzin_Abla tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar