attackhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kültür Üni. İngilizce İnşaat Mühendisliğine %100 burslu olarak severek yerleştim busene. şimdi aklımı kurcalayan bikaç olay var. gerek çevre gerek aile nin aa bak mimarlık şöle böle demesi ve kendi araştırmalarım nezlinde mimarlığa garip bi sempatim oluştu. ve okulda da mimarları gördükçe gitgide bi mimarlık da okuyasım var dürtüsü gelişti. okuduğum üniversitenin mimarlığını(burslu) da 2 puanla kaçırmanın verdiği üzüntüyle mimarlık okuma isteğim arttı =) şimdi ilk senenin sonunda bir şekilde ya bizim okuldaki aynı bursumla mimarlık bölümüne veya istanbuldaki başka bi üni.nin mimarlık bölümüne geçebilme hakkım varm? veya şuanki inşaat mühendisliği lisans programının yanında mimarlık ile çift anadal programı nasıl oluyor bilgisi olanlar için oldukça teşekkürler. not: hazırlığı atladım direk 1. sınıfım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 edit: dikey geçis sınavı anlamışım,pardon ^^ [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 16:44 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 fakültenin öğrenci işlerine danış istersen. Okul içi bölüm değişikliğinin şartlarını filan ancak onlar bilirler. Okul dışı dersen de gitmek istediğin üniversitenin yatay geçiş şartlarına bakmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Dikey geçiş olayı. 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş olayıdır. Ayrıca senin sorununun çözümünü en iyi kendi okulundan öğrenirsin. her okulun aynı olmuyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ortalamanı 3.5 ve üstü gibi bi notta tutuyosun.ve girmek istediğin bölüm okula başvuruyosun.arayıp ben şu bölümden şu bölüme geçicem ortalamam şu geçme şansım varmı diyosun.ortak dersler fln uyuyosa geçme şansın oluyor.ve istediğin sayıda okula başvurabiliyosun. ve yatay geçiş için başvurduğun her okula belli bi mikter para veriyosun(para miktarı okuldan okula değişir 150-500ytl arası bişey). ve okulun kurulu toplanıyor. seni ya kabul ediyolar yada etmiyolar şansına:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar