mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 of ya sinir oldum ram alamadım. gerçi kodo aldık ama keşke ram olsaydı. ztn tokenleri harcamayıda unuttum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 aynen mı dewam edıo bu questler her sene deısıyormu? hıc urasmamıstım boyle bos festıvallerle falan ama bu sene nıyetlendım pek bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Aynı ya hersene, hatta achileri mountları falan aldıysan gerek bile yok katılmana. Hani geçen sene ufak değişiklikler vardı yine, bu sene direk aynısı geçen senenin; itemler bile değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 walla dediğim gibi ben hic girişmemiştim bu fest işlerine hazır lvl 76 bi charim war onu kasarken 3 5 q de yaparım hem iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sonunda aldım, Violet Proto Drake'i. Bütün yıl %310 hızlı mount diye kastım, 2 hafta önce Ulduar 10's den Rusted alınca pek önemi kalmamıştı. Keşke alt'lara falan gönderebilseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 syd said: mokoko said: sonunda aldım kodoyu ama ben keçiyi istiorm :D abi o mount bende olsa diğer mountlarımı delete ederim bırak başka birşey istemeyigel gelelim dun aldim. yoo binmiyorum bile. karanlik caglarda motorsikletten guzel fantezi mi olur mus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 dün gece ram düştü :D http://www.youtube.com/watch?v=4-N2Wp480Ac&p=1BA613ED9F400C7C&playnext=1&index=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 az once de kodo düştü haha ilk defa bişiler düşürüom şu oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 chestten dusuyor di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 şimdi benim kafama takılan brewmaster achivementını yapmazk için her gün daily leri yapmak lasımmı çünkü bende bi tek club üyeliği kaldı ... yeterince altın toplayabilirmiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Günde 25 mi ne token geliyor, ilk gün de 85 yanlış hatırlamıyorsam, 2 hafta mı ne aktif kalıyor. Totalde de 200 token lazım. Hadi matematik yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Keçiyi iyi öğrenirsen (elmaların yerlerine göre ayarlamayı falan) tek keçide 26 civarı token yapyıorsun zaten. Yani o kadar zor değil üyeliği almak. Ama o keçi düşmedi ona yanıyorum. Bekliyorum hala düşecek inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bunu da hallettik, halloween kaldi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 2 token kaldı brewmaster'a pf, neyse artık yarına kısmet heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dun gece yatmadan altla girip kodo dusmustu, bu sabahta kalkinca maine dustu ekiekieki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 zaten düserse alt charlar dusuyor alt warrior a kodo priest e teke cıktı arka arkaya.Main de bisi yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar