gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Dun gece yatarken kapattığım pc sabah itibari ile çalısmamaya başladı power düğmesine basıyorum basıyorum tık yok.. Anakarta elektrik gitmiyor.. Kabloları çıkardım biraz bekledim geri taktım yani öyle akım ile ilgili bir problem yok şimdi anakart ın öyle durup dururken yanmasına ihtimal vermiyorum sorun power supply damıdır yoksa kabloyu değiştirsem olurmu bilmiyorum.. Böyle bir deneyimi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 fisi cikmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 valla bendeki uzatma kablosunun üzerinde bir anahtar var, o anahtarı bazen kapalı unutuyorum calısmıyo pc :) sonra acıyorum anahtarı yine calısmıyor. 10-20 saniye bekledikten sonra tusa bastıgımda calısıyor. boyle bi hataya dusmediginden eminim ama insanlık hali işte olur olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bilgisayara güç veren ana kabloyu değiştirip dene; belki kabloda bir sorun olabilir. Anakartın üstündeki amopule ışık geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gitmiyor anakarta elektirk birdaha kontrol edeyim evde kablo bakayım belki vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kabloda sorun olması cok cok kucuk olasılık. buyuk ihtimalle power supply şişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 aslında normal yani bekliyordumda gozumun onunde olmasını bekliyorudm ben uyurken değil :D gunde min. 2 kere elektrik gidip geliyor ama yani blgisayar kapalıyken tamamen guvende olur diye dusunuyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gerci pc ye kabloyu takınca böyle bir tık sesi geliyor sanki elektrik gidiyor gibi neyse deneyeceğiz artık eve gelirken bir kablo alırım bi onu denerim sonrada bi power supply alırız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kapaliyken de tehlike bitmiyor tam guvende olmak icin fisi komple cekmek veya varsa PSU nun sutundeki anahtardan kapatmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bendede genelde tuşuna bastığımda açılmıyor, ben tuşuna basıyorum bırakıyorum sabahtan o günün ilerleyen saatlarinde kendisine uygun bi zamanda açılıyor :) saat falan geri kalıyor bende bide, pillen alaklımıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 babamla konustum önce site yonetimi ile gorusucez kiminle alakalı bir durum ise oraya dava açacağız.. 2 tane modem 1 televizyon 1 muzik seti son olarak pc gitti yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bi PSU değiştirip dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 2 modem 1 müzik seti 1 pc yerine basit bir power supply isini görürdü sanırım. burda da çok voltaj sorunu var çünkü, direk dinamo bağlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Power Supply ölmüştür , eğer açma düğmesine bastığında çeyrek saniye , yarım saniye gibi fan sesi gelip geri sönüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar