synorin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Selamlar...son Emre Aydın konserinden sonra hayatımın amacı Gözde'yle bağlantı kurmak oldu...Gözde'yi tanıyan ya da ona ulaşabileceğim bir mail adresi bilenler lütfen bana haber verebilirler mi?Minnetkar kalırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 AEHAEHAE o ne biçim soyadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 abi ayıp ya ne alaka olay soyadıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ne ayıbı ya. kim oldugunu bilmediğimiz biri için sen burda en son emre aydın konserinden sonra hayatımın amacı oldu diyosun. ne diyelim biz sana şimdi telefon numarasını mı verelim hatunun, msn falan mı istiyosun. ya da oturdugu evin açık adresi falan? ayrıca o soyadla nasıl yaşar bir insan, git değiştir yani gühan mı soyad değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 adami sorduuna soracaına pişman ettiniz , parçaladınız vahşiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Gözde düzer bas gitar calan bir insan evladi , emre aydınla calisiyor sanirim, bunu dusunerek daha anlamlı sallayınız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 tamam vazgeçtik abi biliyosanız da sölemeyin bu nasıl bir forum anlayışıdır...ben burda konuyu gözde düzeri tanımayanlar adres sallasın diye mi açtım?Bilen varsa söylesin dedim... Tanımadığımız kişi diye mesaj yazmak nasıl bir mantıktır?Ben senin tanıdığın kişileri mi sormak zorundayım?Ya da sadece soyadını beğendiğin kişiler hakkında mı soru soracağım? Eskiden paticik böyle değildi...daha seviyeli...en azından daha mantıklı bir ortamdı...Anlaşılan hepsi eskide kaldı...Garbage da konu açsam daha mantıklı cevaplar alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ne fesatsınız yahu aslında düz-er yani düzgün asker kişi manasında olan bir soyadını nerelere çekmişiniz ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kaan tokmakçı var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Cons, Werewolf, dayak yiyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 host ulan. terbiyeli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Peşini bırakma arkadaşım. Daha niceleri seni yolundan alıkoymaya çalışacak ama sen pesetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yok abi bulucam meraklanmayın:D olmazsa konser çıkışı yakalıcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 cons defol git konumdan...boş boş konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 gözde düzer bascıdır şöyledir böyledir diye girsen konuya sonra da ona nasıl ulaşabilirim diye sorsan hiç bişi olmıcak.Hayatımın amacı oldu dersen böyle olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: Cons 04 Ekim 2007, Perşembe - 17:10 tarihinde demis ki: ABİ SAKİN BF2 OYNUYO GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ ÇKŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 eauhuea ben bu hatunu yakindan gorudm lan 1 metre felan ytuye geldi emre aydin kapida guvenliktik o sirada bi kizil hatun saldik iceri vip kapisindan bu hatunmus demekki eauheahuea [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:34 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 CONS DEFOL GİT HAYATIMDAN, HAYVAAN HERİF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 cons çık hayatımızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 heh evt güzel bir kız değil ki abartılacak kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 syn, içerik vermeden höppedenek atlamışsın foruma. biz napalım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 gitmeyin üstüne yav,yeter alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yalnız cidden adamın üzerine gitmeniz anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar