Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözde Düzer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar...son Emre Aydın konserinden sonra hayatımın amacı Gözde'yle bağlantı kurmak oldu...Gözde'yi tanıyan ya da ona ulaşabileceğim bir mail adresi bilenler lütfen bana haber verebilirler mi?Minnetkar kalırım...
Mesaj tarihi:
ne ayıbı ya. kim oldugunu bilmediğimiz biri için sen burda en son emre aydın konserinden sonra hayatımın amacı oldu diyosun. ne diyelim biz sana şimdi telefon numarasını mı verelim hatunun, msn falan mı istiyosun. ya da oturdugu evin açık adresi falan?

ayrıca o soyadla nasıl yaşar bir insan, git değiştir yani gühan mı soyad değiştirmek.
Mesaj tarihi:
tamam vazgeçtik abi biliyosanız da sölemeyin bu nasıl bir forum anlayışıdır...ben burda konuyu gözde düzeri tanımayanlar adres sallasın diye mi açtım?Bilen varsa söylesin dedim...
Tanımadığımız kişi diye mesaj yazmak nasıl bir mantıktır?Ben senin tanıdığın kişileri mi sormak zorundayım?Ya da sadece soyadını beğendiğin kişiler hakkında mı soru soracağım?

Eskiden paticik böyle değildi...daha seviyeli...en azından daha mantıklı bir ortamdı...Anlaşılan hepsi eskide kaldı...Garbage da konu açsam daha mantıklı cevaplar alırdım
Mesaj tarihi:
gözde düzer bascıdır şöyledir böyledir diye girsen konuya sonra da ona nasıl ulaşabilirim diye sorsan hiç bişi olmıcak.Hayatımın amacı oldu dersen böyle olur tabi.
Mesaj tarihi:
eauhuea ben bu hatunu yakindan gorudm lan
1 metre felan
ytuye geldi emre aydin
kapida guvenliktik

o sirada bi kizil hatun saldik iceri vip kapisindan bu hatunmus demekki
eauheahuea

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:34 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...