sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 HÖDELEY!!SONUNDA İŞTE BE!!HEP HAYALLERİMDE OLAN BİRŞEY GERÇEK OLUYOR!!SONUNDA DRAGONA BİNMEK NASIL BİRŞEY GERÇEKÇİ ORTAMDA VE 9 G DE ANLAYABİLECEM!!SONUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Uzayda değil o kamplar yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 amerikan genci misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 genelde 9-12 yaşları arasındakileri alıodu bu izmirdeki uzay kampları falan.. yaş kaç? fdssfd şaka bi yana bende gitmek isterim gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 10 yaşımda gitmiştim çok harika bi yer (en azından o zaman çok zevk almıştım) tatilyadan cok daha eğlenceliydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 "Dragon'a binicem" cümlesini yazan insanın nicki Sturm olunca insanın aklına ister istemez uzay kampında ejderhanın ne işi var sorusu geliyor. Ee o zaman nedir bu dragon diye sordum kendime, benim veremediğim cevabı wikipedia verdi: http://en.wikipedia.org/wiki/SpaceX_Dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 çok zor tame oluyodur bu dragon ya... kaç kişide varki o serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Olum o yüzden değil bişilerin üstüne binip uçma olayı benim düşündüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sen oraya katılmak için para felan verdinmi biz seni uçururduk dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya abi yerçekimsiz ortam Uçmak gibi, Giysiler zırh gibi, Eşyaları da mızrak gibi düşünürsen dragonrider gibi hissediyorum kendimi lan harika birşey bu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yalaln o ya yerçekimsiz alan falaln yok bişiye tırmanıosun o kadar tırmanırken ne kadar yer çekimi varsa o kadar (kesin bişi sölemiim 5 sene önceydi ama yinede tam olmuyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dl dandik olm sen onu unutmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hacı dönüşte az biraz ay tozu getirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Olum bütün hevesimi aldınız lan :( Oysa ne saf hayallerim vardı, Gümüş pullu ejderimin üstünde yaşayacak kargımı böğrüne sokacaktım düzeni bozanın karşı gelenin iyinin ömrüne..Böhüğhaffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ulan kaysan düşsen leşin bulunmaz ne ejderhası ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya sen sussana paladine korur olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Olm ejderhaya öyle binilmiyor cum lop bap güp diye. O hızda görürüm ben seni. Tipin kayar şerefsizim , tipiiiiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 La olum bu uzay kampına keyfimizden gitmiyoruz herhal, 15.2 G lik kuvveti boşuna yemiycez,dragonrider olmak için alıştırma yapıyoruz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 leşini bulamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 6. sınıfta gitmiştim bende 2 günlüğüne orda oyuncak uzay gemisinde astronot olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Leşim belki toprağa karışır ama zırhımdaki gül Solinari gibi parlamaya devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben uçuş görevlisi gibi bişi olmuştum ekstra 2 simülaor deneme şansım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 benim dedem uzaya çıkıyo sen ne diyon. yakında televizyonlarda görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Yörünge dışında prova mı yapıyorsun agali, anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: sen oraya katılmak için para felan verdinmi biz seni uçururduk dayı uçurmuşlar zaten.. antrenman yapıyo sanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar