sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 HÖDELEY!!SONUNDA İŞTE BE!!HEP HAYALLERİMDE OLAN BİRŞEY GERÇEK OLUYOR!!SONUNDA DRAGONA BİNMEK NASIL BİRŞEY GERÇEKÇİ ORTAMDA VE 9 G DE ANLAYABİLECEM!!SONUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 genelde 9-12 yaşları arasındakileri alıodu bu izmirdeki uzay kampları falan.. yaş kaç? fdssfd şaka bi yana bende gitmek isterim gerçekten..
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 10 yaşımda gitmiştim çok harika bi yer (en azından o zaman çok zevk almıştım) tatilyadan cok daha eğlenceliydi =)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 "Dragon'a binicem" cümlesini yazan insanın nicki Sturm olunca insanın aklına ister istemez uzay kampında ejderhanın ne işi var sorusu geliyor. Ee o zaman nedir bu dragon diye sordum kendime, benim veremediğim cevabı wikipedia verdi: http://en.wikipedia.org/wiki/SpaceX_Dragon
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 çok zor tame oluyodur bu dragon ya... kaç kişide varki o serverda
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Olum o yüzden değil bişilerin üstüne binip uçma olayı benim düşündüğüm.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sen oraya katılmak için para felan verdinmi biz seni uçururduk dayı
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya abi yerçekimsiz ortam Uçmak gibi, Giysiler zırh gibi, Eşyaları da mızrak gibi düşünürsen dragonrider gibi hissediyorum kendimi lan harika birşey bu ya!
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yalaln o ya yerçekimsiz alan falaln yok bişiye tırmanıosun o kadar tırmanırken ne kadar yer çekimi varsa o kadar (kesin bişi sölemiim 5 sene önceydi ama yinede tam olmuyo)
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hacı dönüşte az biraz ay tozu getirsene.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Olum bütün hevesimi aldınız lan :( Oysa ne saf hayallerim vardı, Gümüş pullu ejderimin üstünde yaşayacak kargımı böğrüne sokacaktım düzeni bozanın karşı gelenin iyinin ömrüne..Böhüğhaffd.
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ulan kaysan düşsen leşin bulunmaz ne ejderhası ne diyosun
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya sen sussana paladine korur olum.
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Olm ejderhaya öyle binilmiyor cum lop bap güp diye. O hızda görürüm ben seni. Tipin kayar şerefsizim , tipiiiiiiiin
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 La olum bu uzay kampına keyfimizden gitmiyoruz herhal, 15.2 G lik kuvveti boşuna yemiycez,dragonrider olmak için alıştırma yapıyoruz heralde.
Syn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 6. sınıfta gitmiştim bende 2 günlüğüne orda oyuncak uzay gemisinde astronot olmustum
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Leşim belki toprağa karışır ama zırhımdaki gül Solinari gibi parlamaya devam edecektir.
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben uçuş görevlisi gibi bişi olmuştum ekstra 2 simülaor deneme şansım vardı
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 benim dedem uzaya çıkıyo sen ne diyon. yakında televizyonlarda görürsünüz.
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Yörünge dışında prova mı yapıyorsun agali, anlamadım ben.
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: sen oraya katılmak için para felan verdinmi biz seni uçururduk dayı uçurmuşlar zaten.. antrenman yapıyo sanırım ^^
Öne çıkan mesajlar