Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Selamlar, C# ile yaptığım ufak bir yazılımım var. Bir adet webbrowser nesnesi barındırıyor ve sayfaları otomatik olarak geziyor. Biri önemli diğeri önemsiz iki adet sorunum var; Önemli olan; Programı simge durumuna küçültüp bırakıyorum fakat sayfa değiştikçe çat diye önüme geliyor. Eski halini alıp aktif pencere halini alıyor yani. Bunu nasıl engelleyebilirim ? Önem derecesi düşük olan sorunum ise popup'lar. Sitelerin açtığı popupları engelleyebilmek istiyorum. Yolu yordamı var mıdır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 webbrowserin navigating eventinde 1 if ile halledersin pop up içinde aklıma suan birşey gelmiyor ama codeproject.com da illaki örnek bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 printf(''hello world''); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 şimdi simge durumuna küçültme işlemi yaptığında, public bir değişkenin olsun mesela; public bool simge; bunu true yap, ondan sonra, sayfa değiştiğinde, otamatik büyütüo dedin, bu sayfa değişme olayı gerçekleştiğinde, bu değişkenini değeri true ise, onu simge durumuna küçülmeye zorla :D kötü bir yol ama kesin işe yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Kötü değil gözüm, çok kötü :D Diyelim ki ben simge durumuna küçültmek yerine ekranda tutup işlemleri izlemeyi tercih ettim. O zaman ne olacak ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 webcrawler projesi aldin sanirim, milletin mailboxlarini kurutacaksin ? basit, webbrowser objesi degil, httprequest objesi kullan, vs. nette arastirirsan bulabilirisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bu kdr zorlamaya gerek yok, 2. bi form yap. diger form'un visible'ını false yapsın. sayfayı görmek istediğinde diğer form'dan true'ya çeviren buton koyarsın... böylece sen visible'ını açmadığın sürece hiç bişi gözükmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Eğer otomasyon projesiyse, Leath haklı. edik: soruya cevap da verseymişim keşke =P - WebBrowser.Silent metodu var javascript popup engellemek için. - minimize olayı iyiymiş.. denemedim ama sallama hakkımı kullanmak istiyorum: this.WindowState = FormWindowState.Minimized; böyle yaptın değil mi? system tray'e atmayı dene istiyorsan bir de? aynı tepkiyi veriyor mu? [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 09:20 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 system tray e atmak diye birsey yok teknik olarak. notifyicon koyuyorsun system tray'e. minimize edildiginde de gorev cubugunda gosterme diyorsun, oluyor sana system traye kuculmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 evet lan, doğru. this.WindowState = FormWindowState.Minimized; Hide(); diye yapıyodun hatta direkt. bana bak müm, bir daha bana muhalefet olma! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar