Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 titrherate i %100 yaptım. ii eğlenceler herkese Nefr, olympos'u hatırlıorum ama çok değil pek aktif değildim heralde orda ama seninle oynadığımı hatırlıorum. Sanane'den ise iki üç şey hatırlıorum. - bloodorc olmuştuk dark-dr vardı guildleader galba rp yapcaz die ringmal+bot+orc helm giiyp milleti ganklemeye kasıoduk 3-4kişi toplaşıp ama genelde rp uğruna armor olmadığından yatıodum paso -ismini tam hatırlamıorum ama biri vardı elinde bardiche altına lama deliler gibi pking yapardı.bikaç kere kapışıp almıştım boyumun ölçüsünü ondan sonra adamı gördüm mü 5 ekran öteye kaçardım. -bide chaos shrine'nın orda 5v1 biir kapışırdı genelde deli gibi parry+armor vardı sanırım alamazdi adamlar gene onu aklıma bi tek bunlar kalmış snn'den güzeldi valla o zamanlar ps:eskiden neferon7 acc. ile giriorum o arkadaşındı kendi accountumun şifresini kaybetmiştim geri aldım şimdi. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 15:48 tarihinde, Mosquito tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yahu simdide silver almıcaz hiç.. elinin ayarı yokmu senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 en kisa sürede geçersiniz başa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 saol mosan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 aslansın mosan =] sağol, süper olmuş, başlıyoruz çalışmaya gelecek seçimden önce bitiririz herhalde sen girmeyecek misin peki hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 2d görüntü artık sıktı beni baya bide üstüne oyuncu sayısının az olması sebebiyle baydım. uo:kr filan yükledim belki çalışır biraz değişiklik olur diye oda bizim serverda çalışmıyormuş. ama şimdilik girmicem gibi gözüküyor bir mucize olupta oyuncu sayısı 60-70 seviyesine gelirse arada gelirim herhalde. eğer bi ihtiyac olursa arada girerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar