Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM ya da Mosan aranıyor! ya da faction sıkıntısı

Nefr

Öne çıkan mesajlar

titrherate i %100 yaptım.
ii eğlenceler herkese

Nefr, olympos'u hatırlıorum ama çok değil pek aktif değildim heralde orda ama seninle oynadığımı hatırlıorum.

Sanane'den ise iki üç şey hatırlıorum.
- bloodorc olmuştuk dark-dr vardı guildleader galba rp yapcaz die ringmal+bot+orc helm giiyp milleti ganklemeye kasıoduk 3-4kişi toplaşıp ama genelde rp uğruna armor olmadığından yatıodum paso

-ismini tam hatırlamıorum ama biri vardı elinde bardiche altına lama deliler gibi pking yapardı.bikaç kere kapışıp almıştım boyumun ölçüsünü ondan sonra adamı gördüm mü 5 ekran öteye kaçardım.

-bide chaos shrine'nın orda 5v1 biir kapışırdı genelde deli gibi parry+armor vardı sanırım alamazdi adamlar gene onu

aklıma bi tek bunlar kalmış snn'den güzeldi valla o zamanlar

ps:eskiden neferon7 acc. ile giriorum o arkadaşındı kendi accountumun şifresini kaybetmiştim geri aldım şimdi.

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 15:48 tarihinde, Mosquito tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2d görüntü artık sıktı beni baya bide üstüne oyuncu sayısının az olması sebebiyle baydım.
uo:kr filan yükledim belki çalışır biraz değişiklik olur diye oda bizim serverda çalışmıyormuş.
ama şimdilik girmicem gibi gözüküyor bir mucize olupta oyuncu sayısı 60-70 seviyesine gelirse arada gelirim herhalde.

eğer bi ihtiyac olursa arada girerim artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...