Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Beyler ben çizdim fakat resimle aram rezalettir sadece sizinde bir fikirinizi almak istedim. bu arada bir ağaç eklemeyi düşünüorum adamın arkasına [spo][/spo] Bu arada üzerine tıklayınca açılacak sitede adam gibi büyük versiyonu var ben kendim yapamadım kusura bakmayın.Vakit ayırıp bakarsanız sevinirim. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 00:35 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Koy tabi ağaçta koy pastalle yeşile boya süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 edit//çok yanlış bi mesaj [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 29 Ekim'de ne varki? Not:Cumhuriyet Bayramını Saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tamam da bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 güneşte gülen surat ifadesi yok.eksik.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 poo nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bu ne leyn!resimle aran harbiden rezaletmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 O ağacı eklemeden önce iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 intihar mı etcen yoksa bize bi işaret falan mı bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 empresyonist açıdan bakarsak aşırı bir yeteneğin var ayrıca resimlerinde kübizm ögelerinede yer vermişsin ama bazı narsist ögeler bulunmalı sen bu değilsin ama çalışarak kendin olabilirsin. imza: entellektüel kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ninlempis'e: hö? arkasokak'a:uyarmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 basarili demeye yetemenk ama emege saygimiz sonsuz. cok bos bırakmissin oraya "m" den kuslari bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çizgili kağıt olduğuda iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ya deftere iktisat'tayken karaladım,ama acayip bir şekilde hoşuma gitti,eski resimlerim çok kötüdür ve defterde cep defteri orda çizgili olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ancak acaip bir şekilde hoşa gidebilir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Dostum, siz şemsiye yapın, hep şemsiye yapın, sadece şemsiye yapın, devamlı şemsiye yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 belkide burda mutlu bir ağaç vardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dibine emo bu armut düşmüştür hayattan bezmis olan armut herkes benden nefret ediyo, bu agacta daha fazla duramam diyip kendine bir de bi armut eş bulup atlamistir. işte boyle emo gay armutlar da vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 güneşin etrafındaki minicik ve mutluluk saçan pırıltıcıkları yaptığın çok iyi olmuş kendimi mutlu hissetmemi sağlıyor. Arkaplan yaptım sürekli minicik pırıltılarımı görüyorum ne zmn moralim bozulsa onlara bakıyorum ben. hayat kaynağım oldu o pırıltılar benim. Çok tşkkr ederim sana bana böyle bir imkan sağladığın için. Emeğine, kalemine, eline, ve o defteri yapmak için çalışan insanlara ve daha önemlisi ağaçlara. Ağaçlar olmasa biz ne yapardık. Ama malesef ormanlarımız yanıyor. Lütfen dikkat edelim. edit:typo [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 01:35 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Çok şeker bişi olmuş bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Arkadaki saçları yeni çıkmaya başlayan güneşi bebek olarak değiştirirsen çok sürrealist bir çalışma olur. Yukarıdaki noktacıklar incir çekirdeği sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar