Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Beyler ben çizdim fakat resimle aram rezalettir sadece sizinde bir fikirinizi almak istedim. bu arada bir ağaç eklemeyi düşünüorum adamın arkasına [spo][/spo] Bu arada üzerine tıklayınca açılacak sitede adam gibi büyük versiyonu var ben kendim yapamadım kusura bakmayın.Vakit ayırıp bakarsanız sevinirim. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 00:35 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ]
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Koy tabi ağaçta koy pastalle yeşile boya süper olur..
Messor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 edit//çok yanlış bi mesaj [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 29 Ekim'de ne varki? Not:Cumhuriyet Bayramını Saymazsak.
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 güneşte gülen surat ifadesi yok.eksik.sdf
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bu ne leyn!resimle aran harbiden rezaletmiş...
slickers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 intihar mı etcen yoksa bize bi işaret falan mı bu :P
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 empresyonist açıdan bakarsak aşırı bir yeteneğin var ayrıca resimlerinde kübizm ögelerinede yer vermişsin ama bazı narsist ögeler bulunmalı sen bu değilsin ama çalışarak kendin olabilirsin. imza: entellektüel kıro
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ninlempis'e: hö? arkasokak'a:uyarmıştım :D
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 basarili demeye yetemenk ama emege saygimiz sonsuz. cok bos bırakmissin oraya "m" den kuslari bas.
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ya deftere iktisat'tayken karaladım,ama acayip bir şekilde hoşuma gitti,eski resimlerim çok kötüdür ve defterde cep defteri orda çizgili olan :D
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ancak acaip bir şekilde hoşa gidebilir zaten.
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Dostum, siz şemsiye yapın, hep şemsiye yapın, sadece şemsiye yapın, devamlı şemsiye yapın.
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dibine emo bu armut düşmüştür hayattan bezmis olan armut herkes benden nefret ediyo, bu agacta daha fazla duramam diyip kendine bir de bi armut eş bulup atlamistir. işte boyle emo gay armutlar da vardir
Osso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 güneşin etrafındaki minicik ve mutluluk saçan pırıltıcıkları yaptığın çok iyi olmuş kendimi mutlu hissetmemi sağlıyor. Arkaplan yaptım sürekli minicik pırıltılarımı görüyorum ne zmn moralim bozulsa onlara bakıyorum ben. hayat kaynağım oldu o pırıltılar benim. Çok tşkkr ederim sana bana böyle bir imkan sağladığın için. Emeğine, kalemine, eline, ve o defteri yapmak için çalışan insanlara ve daha önemlisi ağaçlara. Ağaçlar olmasa biz ne yapardık. Ama malesef ormanlarımız yanıyor. Lütfen dikkat edelim. edit:typo [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 01:35 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ]
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Arkadaki saçları yeni çıkmaya başlayan güneşi bebek olarak değiştirirsen çok sürrealist bir çalışma olur. Yukarıdaki noktacıklar incir çekirdeği sanırım.
Öne çıkan mesajlar