Tarantababu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Arkadaşlar amatör olarak fotoğrafa ilgi duyuyorum .Fakat çok bir bilgim yok.Biraz makina araştırdım dijitaller çok pahalı olduğu için vazgeçtim.Analog bir makine alamak istiyorum.2. el de olabilir.yaklaşık 100-150 ytl civarında param var.. Bana önerebileceğiniz bir makine (marka) var mı ? alırken neye bakmalıyım çünkü büyük ihtimalle 2. el alacam.? Ayrıca istanbulda nerelerden alabilirim?(Hayyam pasajı diyorlar nerede olduğunu bilen var mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 canonların analog slr fotoğraf makinaları var 70 80e kadar inebiliyor bir araştır derim çokta iyi kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 canon eos 650 150 ytl ye buldum 28-80 objektifiyle sizce nasıl fiyatı ikinci el ama alet baya iyi durumda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar