borneon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 swg accountlarınız ile bir süreliğine kredi kartsız yani bedava olarak giriş yapabiliyosunuz oyuna sahip olmayan ve istiyenler swg trial indirip hesaplarına bağlanarak update yapabilir konusu daha önce açılmış bi hatırlatıyım dedim, bir süreliğinede olsa bu fırsatı değerlendirip oynuyalım derim ne kdr sürecek bu olay bilmiyorum [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 02:32 tarihinde, borneon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nası ya oyunu kapatıyolar mı acaba onun alameti olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Aceh geçende girdi. nevar ne yok diye bakmış. NGE nin ilk halinde de kötüymüş! Crayt lar çizgi filim karakterleri gibiymiş! Dah aneler neler. Şaştım doğrusu. Bekleyen derviş muradına erermiş :P veya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bekle bekle mevlana olduk(haşa) yıllar geldi geçti büyüdüm abi ben oyun oynama isteğim azaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yaş 35 olun yarısındayım. Daha oynayacağım çok oyun var. Daha master olamadık. padawan kaldık. soe olmasa hep kalacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yok ya ulu o kdr da kotu degil oyunun su hali, yani nge nin ilk halini sen de gordun special yoktu, buglar deli gibiydi fln filan pvpler 5 sn suruodu. smdi en azından pvp dha uzun, oynayanlar da pve cok zor diolar pre nge misali. ama yani yine de boktan mı? evet byaa boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 NGE geldikten sonra her account a ( ne zaman girdiginiz önemli degil girdiginiz ilk gunden itibaren saymaya baslıyor ) 15gunluk bedava giriş verdiler.Girdik baktık inceledik bitti. Ondan sonra tekrar verdilerse girip bakarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 oyunun hali kötü ne kadar yenilik getirseler bir gram zevk alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 chptr 7 ile ilgili okuduklarımla ilgili bizm frf nin forumunda yazdıklarım: said: yine garip garip seyler yapmıs soe chpt7 ile.. jediya taunt fln eklemisler tank olmus jedi, medic i byaa nerflemisler fln (res cooldown nie arttırılır ki ulan sonucta medic bu baska napıo) collection sistemi ilginc gibi ama ugrasılmaz. misal, gezegen gezegen gezip jedi holocron topluorz, bazı belli holocronları toplayınca jedi meditation skill ini ooreniomusuz, bildigimiz eski /meditate, bi kac buff verio. bi de yine holocronlar toplayıp dookunun saberının replicası, bi belt fln alınıomus. yine collection reward olarak evlerdeki item sayısını arttıran bsiler de varmıs mı neymis. yeni instance lar da 1 haftada bitirilmis, gorduk soe nin yaptıgı zor seyi.. her instance bittiginde bi mod a +1 eklio, block chance +1 gibi. nasl somurcek bunu insanlar soe tahmin edemio sanırım =) bisiler yapıolar da hep gereksiz seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar