Batilc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ah ölecem artık ya kanser oldum çalıştıramadım halen. Oyun gayet yükleniyor, ancak directx yüklerken, daha üst sürümü var diyerek yüklemiyor. Neyse ok. Sonra XP modunda çalıştır diyorum, Could not initialize directx 9 renderer diyor. directx 9 indiriyorum oyunun kendi setubundan farklı olarak (microsofttan directx 9.0 sdk), yine aynı hata. ve yine painkillerin kendi directx'i çalışmıyor. Directx eradicator indirdim çalıştırdım, yine painkillerin kendi directx'ini yükleyemedim. microsofttan indirdiğimi yükledim yine olmadı. Bir öneri, bir yardım, ne olursunuz!? :'( :'( :'( Not: Acil cevap için buraya da atıyorum, kusura bakmayın, özür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Görsel sanatlara da aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 denemiştim, olmuyor:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 görsel sanatlarda açmayımı denedin olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Açamadığım oyunları öyle açıyorum ben sorun olmuyordu ama. Bilemiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bence bi iki yere daha açman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar