fenris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 benim eski asus bozulunca bi nec aldım.yalnız alet bişe okurken veya yazarken bilgisayarı acaip kasıyor.pdf dosyalarımı dvd den harddiske atayım dedim demez olaydım.hiç bişe yapamıyosun bilgisayarda o okurken.cpu usage a %99-100 filan diyo ctrl+del yapınca. dvd veya divx seyretmeye kalktığımdada sesler kopuk kopuk geliyo.anlatması zor ama okuyamıyomuş gibi.(bayaa bi dvd film,divx anime filan bi sürü şey denedim) writer başka bilgisayarda sorunsuz çalışıyo.nedir ki şimdi bu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 aynı sorun bende de var buraya topicte açmıştım sanırım ama sorunu bulabilen olmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 firmware olabilir,jumper yanlışta olabilir çakışabilir yani birde bios dan bak bakalım neymiş neyin nesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 firmware ına baktımda update olarak vistayla ilgili problemi çözdük filan diyolar. jumper ı kontrol etmiştik. BİOS ta nasıl olması gerekiyo?bios u fazla kurcalamışlığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yalnız bendeki birden bire yapmaya başladı eskiden gül gibi çalışırdı sonra üzerine süt dökülmüş dvd koydum o gün bu gündür bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 -.- eh be kardeşim ne biçim "aynı sorun" o :P hehe yanlız herkes galiba cnbc e deki dizi aralarında yazıyo :P [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 23:34 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 acaba dvd+r ya da dvd-r seçiciliği yapıyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 valla çok dvd denedim emin değilim hangisinin ne olduğundan.hiç aklıma gelmedi o.ama onun etkilese bile yazarken etkilemesi gerekmiyo mu? okurken kasması absürd di mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 arcane sen bir şeyler diyordun nec hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dvdidle pro kur bide öyle dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nec ile yazdıklarınmı zorlanıyor okunurken?eğer dvd ler (-) ise multisession seçeneğini kapatmalısın.dvd - lerde kapatmadan yazınca sorunlar baş gösteriyor.bunun dışında medya okuyucu ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sorun nec de değil benim alettede onun neresinde anlamadım :P kendi yazdıklarında filan değil herşeyi okurken acaip kasıyo sistemi.onun dışında bi asus cd rom var bilgisayarda.bi de yeni harddisk almıştım bunla beraber.alakası var mı bilmem,söyliyim dedim :P [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 12:24 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 aklıma gelebilecek problemler jumperlar,kablosu kırıkta olabilir en kötü ihtimal rom bozuktur.Jumperda eğer ikiden çok rom kullanıyorsan bunlarıda aynı kablo üzerinden board a bağladıysan dvd-rw yi ilk yap (primary master) yani diğer rom uda aynı kablo üzerinden primary slave olarak ayarlıcaksın eğer sadece iki tane rom un varsa dvdrw yi primary master ayarla kablosu başka rom a gitmeden direk board a bağlansın diğer rom uda diğer ide kanalına bağla onunda jumper ı secondary master olcak.Jumper olayı kolaydır romların üstünde gösterir pinleri nasıl ayarlıyacağını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar