axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Yapalım bari:) Baya güzel bişeye benziyo, ben zalmanımdan memnun değilim.3k rpm ve sesi uyutturmuyo.Bilgisayarı odama aldığıma pişman etti resmen.Geceleri dl yapamaz oldum, alabilirim bundan bi tane. Bi de şu dba yı neyle ölçtün?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 abi axedice ben fan sesi olmadan uyuyamıyorum :) güzel bişi urza, ama dediğim gibi, hem para yok harcıcak, hem de gecelri fanı sessiz bırakacak bi istek yok içimde :) 11 sene boyunca fan sesi ile büyüdüğüm için, o olmayınca bi vızıltı kalıyo[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 güsel bi şeye benziyo bende sessiz bişi arıyorum tt nin stok lara gelmesini bekliyodum nerde warki bu tür şeyler tr de bulanıyorum acaba sorun bendemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 benim fan nedir bilmiom ama fan sesi uyurken beni de çok rahatsız edio[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Biliyorsunuz ki fanın sessiz olması tek kriter değil. Bana göre sesinden daha önemlisi işlemci sıcaklığını kaç derecede tuttuğudur. Bununla ilgili bir veri var mı elinizde? Test - inceleme URL' si falan varsa elinizde onu da görelim. Bu fan+Heatsink ikilisi yaprakların şeklinden dolayı sessiz çalışıyor gibi görünüyor (bazı kasa fanlarından hatırlarsınız belki). Fakat yapkar şekillerinden ses kısan fanların bir kısmı yeterince hava akışı sağlamıyordu. Bu konuyu aydınlatabilir misiniz? Vaktim olursa ben de biraz araştıracağım tabi ki. Kim önce yazarsa artık... [:)[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: UrZa, 01 Mart 2003 00:58 tarihinde demiş ki: wanted benle beraber alsaydın sende de wardı bu fandan şimdi.[hline] stoka gelmesini bekliyodum :) hazır adamlar siteden silmemişken yazılsammı acaba (anlaşmaları bittiğine göre silerler artık herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Fan sessiz olsa ne olmasa ne...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Xaero akşam bilg açık uyudunmu fark ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Neyse benim için önemli olan soğutma o yüzdende sesi pek fazla önemsemiyorum. Ama bu doğal sanırım hayatım bilgisayarlar içinde geçtiğinden alıştım ses olayına... Şahsen bendede ses yok suyla takıldığımız için :) Bi işte akvaryum motorunun sesi var onuda artık tınlamıom...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Xaero bunnar bilmiyolar fan sesiyle uyumanın güzelliğini fan sesinin monoton ve sabit sesini melodiye çevirebiliyorum beynimde artık :) Gene de performans/ses olarak harbiden güzel fanmış[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 içinden arctic silver çıkmadı dimi :D aslında fan sesine gelince bende alıştım galiba gece veya sabah kalktığımda ses falan duymuyorum ciddi anlamda tam sessizlik içinde oluyorum bilg. in ışıklarını görüp ses aklıma gelince sesi duymaya başlıyorum :) acaba kulaklar geçmi devreye giriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Tamam testi okudum ve ikna oldum.. sağlam ve olabildiğince sessizmiş. [:) Kadıköy' de neresi satıyor Arctic Silver? Tamir çantama eklesem fena olmaz.[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Volfied, 28 Şubat 2003 23:31 tarihinde demiş ki: abi axedice ben fan sesi olmadan uyuyamıyorum :) güzel bişi urza, ama dediğim gibi, hem para yok harcıcak, hem de gecelri fanı sessiz bırakacak bi istek yok içimde :) 11 sene boyunca fan sesi ile büyüdüğüm için, o olmayınca bi vızıltı kalıyo Volfied sen kerametli bi adamsın, senin bu msg ı okurken aklıma evde bi yatak daha olduğu,orda da uyuyabileceğim geldi:)Ne alaka bilmiyorum keramet işte:-p Benim fan zalman alırken bilgisayarcı önerdi ses yapmaz iyi soğutur falan diye ben merak ediyorum acaba monte edilmesiyle ilgili bi sorunmu varda sesli normal hali mi bu?Bide speed up ı var ama alet öyle şekilsiz bişey ki bantlamadan kasaya yerleştirmem imkansız onu da taksam mı takmasam mı kararsızım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bi tane hediye isterim dijitalcenter dan tel ettim ellerinde warmış ama siteye koymayı unutmuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 adamların stokda duruyo aletler ama sitede war satıcaz sanıyolar yani bu şekilde daha onlar 3 yıl beklerlerdi satmak için gerçi hala yok sitede (20 dakka içinde konur dediydiler telde) o yüzden hediye istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar