Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vantec Aeroflow Fan

axedice

Öne çıkan mesajlar

Yapalım bari:)
Baya güzel bişeye benziyo, ben zalmanımdan memnun değilim.3k rpm ve sesi uyutturmuyo.Bilgisayarı odama aldığıma pişman etti resmen.Geceleri dl yapamaz oldum, alabilirim bundan bi tane.
Bi de şu dba yı neyle ölçtün?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

abi axedice ben fan sesi olmadan uyuyamıyorum :)

güzel bişi urza, ama dediğim gibi, hem para yok harcıcak, hem de gecelri fanı sessiz bırakacak bi istek yok içimde :)

11 sene boyunca fan sesi ile büyüdüğüm için, o olmayınca bi vızıltı kalıyo[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorsunuz ki fanın sessiz olması tek kriter değil. Bana göre sesinden daha önemlisi işlemci sıcaklığını kaç derecede tuttuğudur. Bununla ilgili bir veri var mı elinizde? Test - inceleme URL' si falan varsa elinizde onu da görelim.

Bu fan+Heatsink ikilisi yaprakların şeklinden dolayı sessiz çalışıyor gibi görünüyor (bazı kasa fanlarından hatırlarsınız belki). Fakat yapkar şekillerinden ses kısan fanların bir kısmı yeterince hava akışı sağlamıyordu.

Bu konuyu aydınlatabilir misiniz? Vaktim olursa ben de biraz araştıracağım tabi ki. Kim önce yazarsa artık... [:)[hline]HeadShot..!
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse benim için önemli olan soğutma o yüzdende sesi pek fazla önemsemiyorum. Ama bu doğal sanırım hayatım bilgisayarlar içinde geçtiğinden alıştım ses olayına... Şahsen bendede ses yok suyla takıldığımız için :) Bi işte akvaryum motorunun sesi var onuda artık tınlamıom...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
kafam girsin o kara benim be!

XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero bunnar bilmiyolar fan sesiyle uyumanın güzelliğini
fan sesinin monoton ve sabit sesini melodiye çevirebiliyorum beynimde artık :)

Gene de performans/ses olarak harbiden güzel fanmış[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

içinden arctic silver çıkmadı dimi :D

aslında fan sesine gelince bende alıştım galiba gece veya sabah kalktığımda ses falan duymuyorum ciddi anlamda tam sessizlik içinde oluyorum bilg. in ışıklarını görüp ses aklıma gelince sesi duymaya başlıyorum :)
acaba kulaklar geçmi devreye giriyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 28 Şubat 2003 23:31 tarihinde demiş ki:
abi axedice ben fan sesi olmadan uyuyamıyorum :)

güzel bişi urza, ama dediğim gibi, hem para yok harcıcak, hem de gecelri fanı sessiz bırakacak bi istek yok içimde :)

11 sene boyunca fan sesi ile büyüdüğüm için, o olmayınca bi vızıltı kalıyo

Volfied sen kerametli bi adamsın, senin bu msg ı okurken aklıma evde bi yatak daha olduğu,orda da uyuyabileceğim geldi:)Ne alaka bilmiyorum keramet işte:-p

Benim fan zalman alırken bilgisayarcı önerdi ses yapmaz iyi soğutur falan diye ben merak ediyorum acaba monte edilmesiyle ilgili bi sorunmu varda sesli normal hali mi bu?Bide speed up ı var ama alet öyle şekilsiz bişey ki bantlamadan kasaya yerleştirmem imkansız onu da taksam mı takmasam mı kararsızım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...