Mina Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 efet satılık eu/alb acctu .içi bayaaaa dolu exc/alb'te 50 infil full mp ve silahlar sc ve alch 4L7 rr......2 plat para ve stat/resist cap.... lvl 50 pally full 99 set mp silah..35 theurgist .....prydwen/hib de 35 chanter falan fisman var..... ilgilenenler ozel mesaj atarlarsa sevinirim.....[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ben baslatiyorum acik arttirmayi 500 binne..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mina Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mehmet benim bos bir accta lvl 5 cleric var onla trade eder misin acctunu ?[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ederim sana lvl 50 yamurang vericem ben onna her gece trade et sen[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mina Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bak bole kufurlu konusma thalion ablama soylerim banlar seni yaaaaaaa!!!!...... BANA BABA DE'!!!!!!![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 thalion abla deil hatirlamiyomusun TEYZE DEYİN diye bagirdi ya bize gecen gun..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu adamlardan acc alınmaz daılın çok cıvık herifler :P muhaha[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU
Mina Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Oski ... ozelden gonderiyon mesajları sonra neler dion terbiyesz...:P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
copperelf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 len hepiniz aynı cafedensiniz. yüzyüze sövsenizeee
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 puhahahhahaha :D:D[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 50 Friar
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 şehirler arası bi kafe icat olmadı daa be :)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU
Mina Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hemen sovim oski elimizde cok kotu bir fotografın var .. bunu yayın organlarına vermek stemiyoruz.. yoksa yılın kaka cocugu secilirsin....:P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 göster gislimiz saklımız yok bizim :-P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 dagılın ulan...Cekerim asamı...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Mina Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sen nerde kime daılın diyon leymmm hoyyyyytt!! Kırarım boynuzunu.........[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 mina hayırlı satışlar... Konuyla alakasız olucak ama durlag vs gibi şahıslara ancak burdan ulaşabilirim... Durlag ben size ne ettimde bole dusman kesildiniz... kufur cart curt ettin diyosunuz alakası yok kendi kafanıza gore cafede 3-5 capulcu birlik olup abuk subuk hareketlere kalkısıyosunuz daha sonra arkasında duramıyacagınız laflar ediyosunuz.. Allah insana aklı kullanması için vermiştir itip bi kenara koysun diye degil... Sizde aklınızı kullanın akıllı olun p.s: lafım evren devrim ve berna abla dısındakileredir... [hline]keep clubbin [Bu mesaj Sin tarafından 18 October 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mina Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Sin bacak kadar boyunla dogru konus..... Her gordugumde 2 3 vurur gecerdim .. Gordugum yerde seni bi yere serip oyle geicem haberin ola gorunme gozume ... Nasihat filan vermeye de calisma .....Su olaylar oldugundan beri pek evden dısarı cıkmıyorsun sanırım[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Mina Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 yok barıs marıs..... allahın yer cucesıyle...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Miguel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mahalle kavgası bölümü açılsın bence. Mekan yıkmak isteyen paticik yazarları ve diğer bilimum meraklılar orada takılır. Daha huzurlu hoş bir ortam olur sanırım. En azından acc satışı ile ilgili bir topic e tıkladığımda bunları okumam.[hline]Borges light chanter lvl50 Verdant Animist lvl41 Valewalker
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 kiro mina[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mina Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 yaff uhuhuh neyse rica ederim bu topigi sevgili thalion adminim yada bişr baskasi siler ya da yok ederse cok sevinicem bazı kendini bilmezler sayesinde cok alakasız konulara cekildi.... hepunuzden ozur...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Evden gayet cok dısarı cıkıyorum coucklar gibi kafede sabahlamaktansa cluba gitmeyi tercih ediyorum.[hline]keep clubbin
Mina Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Arkadaslar lutfen konu burada kalsın uzatmaya gerek yok.... En azından burda konusmaya gerek yok....Forumda beylik filan yapmaya da gerek yok... Hicbirimizin amacı bence yıkmak yarmak filan deildir oyleyse ozele mesaj atın orda konusalım... İnsanları rahatsız etmeye hic mi hic gerek yok ettiklerimize de ozur dileriz ......[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ben konu dısında konustugum icin kusruma bakmayın sorry iyi satışlar[hline]keep clubbin
Öne çıkan mesajlar