Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bi şey soracam ben, bu maçı veren Fransız kanalının tam adını bilen var mı? Hani uyduda falan varsa kasmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bütün dünya maçı veriyor abiduk gubidik ülkelerden biz slk d smart yuzunden maçı izleyemiyoruz türk olarak olaya bak ya ne saçmalıktır içerdeki maçları izlemek için d smart dısardakı macları ızlemek ıcın başka zımbırtı lig maçları için başka zımbırtımı alıcaz bu işin düzelmesi lazım bari ligi falanda d smarta versınler kurtulsak.. Gs'nın gruplardakı muhtemel rakılerı torbaları falan gosteren site bilen varmı [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:27 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:27 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tvants tan buldum bi kanal d sporu veriyo. ama görüntü kötü geldi. ilk yarıyı izledik. daha güzel görüntülü yine türkçe bi kanal bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ekşide link var ordan izleyin d-smarttakini izliom ben türkçe türkçe oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Sion başkanına en güzel cevap oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ekside yazıyoda lınk ver bakalım ne dıye aratıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dubaidevesi dediğin biliyorum bende ordan izledim de daha yokmu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ekside link var diyene kadar c/p yapsan daha iyi olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 radyo ilerden gidio biraz sanırım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 özeti hangi kanalın kaçta vericeğini bilen bi insan yokmudur ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 trt verir genelde maçtan 1 saat sonra ama kesin bişey söyleyemem edit: nonda mı oyunda ben mi yanlış anladım :s [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:40 tarihinde, _LURTZ_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 http://download.tvants.com/pub/tvants/tvants1/win32/bin/TvantsSetup.EXE bunu indirip tvants://list.tvants.com/tvants/?k=3ee9f72e6c8919a72724d03338f2ae2c buna internet explorera yapıştırın. ekşide ne aratıcan arkadaşım maçın başlığı var nerde olcak başka? [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hakan yine bol bol kaçırıyor :) dediğim anda bir gol attı ama offside tabii... [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:46 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ÖEAH 5 metre ofsayt anasını satıyım. 4. gölüde hiç ettiler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ulan 4 e 1 atamadık versene sağdakine ne soldaki dolu adama atarsın napıyo bu zenci seke sek oynuyor sanki saçmaladı adam [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:50 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 barış yedi güzelim pozisyonu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 orkun hava toplarından her maç mutlaka hata yapıyor çalışması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dakika kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 birazdan ligtv de uefa özel var özeti olabilir maçın izleyemeyenler baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 4 oldu. Şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 YAVRUM BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 golgolgolgol arda.. yazın bu ismi bir kenara.. klas var, beceri var, vuruş tekniğinde mükemmellik var (bu adamın adı neydi, her maç bu ümleyi kuruyor, deivid in gollerinde de söylemişti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Astık 1 tane daha bre 4 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 zamo üye [şikayet et] § 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:55 [ özel msj ] dakika kaç? Life is a map and it is quite confusing.. Dakika 68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ARDA TURAN OLEEEY.. 4 - 0. çok kral gol attı he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar