Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tayfun hakediyo onu iyi laf etmiş topaloğlu. ben küçücük minicikken araba biner binmez takardım Tayfun '93 diye kasedi. küçüktük fesat değildik saksofon çalması karizma gelirdi :P adam da yakışıklıydı bana göre, ben küçükken kepçe kulaklıydım çok feci ondan belki de. doksanları onunla neşeyle anardım. sonra bi çıktı denyo adam yok bana vahiy geldi, yok bilmem ne. bak sinirlendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Bana da geldi vahiy geçen gün. Ne yüzlen geliyon buraya deyip kovdum. Vahiy deyince bu geldi aklıma sabah sabah herhalde iyice tozuttum ben. Tayfun'a gelince o adamdan cacık bile olmaz nereden girdi bu konuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 geçen mustafa topaloğlu makinada tayfuna da girişmişti de ordan açıldı sohbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar