hankey Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 www.planetdiablo.com'da mod yapma hakkında bir kaç bilgi vardı ama mod yapma programı yoktu.örneğin ben şu anda diablo 2'ye mod yapmak istiyorum bunun için hangi programlar gerekiyor biliyormusunuz ve nasıl yapılacağı hakkında bir bilginiz var mı :-?[hline]KoRncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 blizzarda apra veirosun sana ozel expansion pac kyapıyo.. :P diabloya mod hic duymadım.. oyun source kodları olmadan da yapılamz herhalde..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Çeşitli modlar duymuştum, en güzeli (belkide oyunun tadını en çok kaçıranı) her öldürdüğün yaratıktan rare ya da unique bi şeyler düşüyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Drop Mod dan bahsediyo riglous, ben deneyeyim dedim, bi kaç gün eğlendim obaa ne itemlar varmış huleyn diye dolaştım, sonra backup ı geri aldım mod u da sildim. Nette D2 Mods diye arat bulursun[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar