THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hala bi gelisme yok:P nerde bu katralar nerde paris ve tayfasi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 İş bastırdı gündüz bod almaya bile giremiyorum ben. Akşamda ev çocuk derken:( Biz 5-6 kişi birbirimizi göremiyoruz sizi nasıl görelim. Bi bizden Ra girebiliyo sanırım swoop un oralarda görüyorsunuzdur. Bi kere onun ekranına bakarken seni gördüm Tharkas, Ra ile aynı gate e girdiniz ve ekran simsiyah oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bi ara bizde vardık yav :) ama gerçekden şimdi girdim adam bulamıyosun ki action felan olmuyuncada ister istemez bıkıo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 olacak insallah yaw. aslinda da mvarda girmiyorlar herks biraksa kimse yok muhabbetini oyuan girse kan govdeyi goturecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Skill kas, item kas, yeni sisteme alış kısmı o kadar büyümese gözümde ben de gelirim ama işte o skiller 0.1, 0.1 büyüyor gözümde, geceleri kas kas kas diye sayıklayarak uyuduğum günler geliyor aklıma. Açıyorum clienti tekrar kapatıyorum... Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 şimdi girdim 1 users online yazıo :) en azından biz oynarken bi 20 kişi felan online oluyodu eskiden oda bitmiş serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 LD yüzünden hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 az önce bi insan yüzü gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Genelde luna da skill kasıyoruz. Daha dogrusu craft kasıyoruz. Ancak Katra ailesi olarak oyundayız. Typhoon Katra Fyn Katra Burn Katra Orion Katra Arion Katra Ayrıca SDR ler var bizimle allie Edmon Hamza Leena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Minax'a taze kan yapalım =]..Başlarım belki birkaç arkla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 İyi olur turnuvaya da katılmak istersen o sayfaya mesaj at ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar